Ładowanie Gdańsk okolice ErgoAreny

Picek7

Zadomawiam się
Wybieram się do Gdańska do ErgoAreny. Wiem że na parkingu Ergo Areny są ładowarki Orlenu, ale są one wolne. Może podpowiedzieć gdzie w pobliżu można szybko i w miarę tanio podładować samochód?

Wybieram się do Gdańska do ErgoAreny. Wiem że na parkingu Ergo Areny są ładowarki Orlenu, ale są one wolne. Może podpowiedzieć gdzie w pobliżu można szybko i w miarę tanio podładować samochód?
Superchargerami niestety nie da się wcale, a co do innych szybkich to poza Orlenem i GreenWay to ja bym na nic nie liczył, EkoEn chyba jeszcze nie działa w tamtym rejonie.

STMS

Pionier e-mobilności
PlugShare ci pomoże w takich przypadkach

danielm

Pionier e-mobilności
To gdzie się ładowałeś?
na autostradzie po drodze do bydgoszczy. rozglądałem się czy jest coś w pobliżu ale nie było pozatym nie miało dla mnie sensu ładowanie się w innym miejscu niż na arenie jeśli mecze trwały kilka godzin. po meczu pojechaliśmy coś zjeść i wybraliśmy orlen na autostradzie choć oczywiście gdyby były słupki przy arenie to wybrałbym ładowanie podczas meczu zwłaszcza że ten ich parking jest bardzo drogi

danielm

Pionier e-mobilności
eeeee... rzeczywiście jest tam słupek orlenowy, miesiąc temu nie było, więc ja zdecydowanie wybrałbym ten słupek. ile czasu na arenie spędzisz że to zbyt wolne dla Ciebie?