Leasing 0,99%

mm-tesla

Posiadacz elektryka
0,99% to jest błąd na stronie, 2,49% to aktualna oferta na nowego Y. 0,99% tylko na stary model Y.

Potwierdzone telefonicznie ze sprzedawcą Tesla.

nabrU

Moderator
To znaczy że niektórzy jeszcze poczekają :)

Albo mogą kupić 'na Anglika' z 10k PLN zniżki i 0% jak im kierownica ze złej strony nie przeszkadza ;)

Screenshot 2025-07-01 174219.png

Oczywiście to żart, bo cło i VAT itp...

EU07

Zadomawiam się
Czyli tym bardziej nie ma się co spieszyć. Swoją drogą, ciekawe czy ten błąd, to promocja, której nigdy miało nie być, czy też przed czasem objawiło się coś, co i tak jest w planach.

kubit

Entuzjasta
Czyli tym bardziej nie ma się co spieszyć. Swoją drogą, ciekawe czy ten błąd, to promocja, której nigdy miało nie być, czy też przed czasem objawiło się coś, co i tak jest w planach.
Na stare Y cały czas było i jest 0,99%. Z tym że jeszcze miesiąc temu trochę tego było dostępnych a teraz widzę że ostatnie sztuki zostały lub pojazdy demo.
1751895690714.png

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Coś mi tu nie gra z tym co podajesz.
Rano jeszcze było tak że w RRSO się pokazywało 2,49%, teraz juz jest 0,99%
I obecnie rata spadła o 100zł przy tych samych wyliczeniach co rano.

View attachment 29871
Ustawiłem sobie konfiguracje i klinąłem zapisz, podałem numer telefonu i instant otrzymałem telefon z Tesli, powiedziałem, że jestem zainteresowany tym 1%, a Pan odpowiedział, że to błąd na stronie i może mi przygotować ofertę na 2.5%

Może 3h różnicy zrobiły swoje. Zapisz swój projekt, podaj dane i zapytasz doradcę.

EU07

Zadomawiam się
Może pracownik nie zdążył przeczytać obiegówki na nowy kwartał albo strona została zaktualizowana szybciej niż obiegówka została wysłana?

Przy okazji - skoro Teslę stać na wieczną promocję dopłaty do leasingu podmiotom trzecim, to równie dobrze mogliby po prostu obniżyć ceny.

chess_m

Posiadacz elektryka
Przy okazji - skoro Teslę stać na wieczną promocję dopłaty do leasingu podmiotom trzecim, to równie dobrze mogliby po prostu obniżyć ceny.
Albo zrobią rozsądne raty dla klientów bez działalności.

nabrU

Moderator
Nie wiem dlaczego zakładasz, że Tesla to czyjś pierwszy samochód i dopóki nie kupi Junipera (już, teraz, jedyna taka okazja!), to nie będzie jeździł, tylko na piechotę chodził.

Ja niczego nie zakładam i broń boże nie polecam Junipera (bo jest brzydki ;), choć jak kogoś brzydota nie razi to zachęcam do użycia mojego referala :p). Posiadanie też innego samochodu ICE ma kompletnie 'zero' do tych rozważań, bo te samochody nie staną się już lepsze.

Zwracam tylko uwagę, że czekając w nieskończoność umyka radocha z jazdy (jakimkolwiek) EV. Tylko tyle i aż tyle...