To znaczy że niektórzy jeszcze poczekają0,99% to jest błąd na stronie, 2,49% to aktualna oferta na nowego Y. 0,99% tylko na stary model Y.
Potwierdzone telefonicznie ze sprzedawcą Tesla.
Na stare Y cały czas było i jest 0,99%. Z tym że jeszcze miesiąc temu trochę tego było dostępnych a teraz widzę że ostatnie sztuki zostały lub pojazdy demo.Czyli tym bardziej nie ma się co spieszyć. Swoją drogą, ciekawe czy ten błąd, to promocja, której nigdy miało nie być, czy też przed czasem objawiło się coś, co i tak jest w planach.
Coś mi tu nie gra z tym co podajesz.0,99% to jest błąd na stronie, 2,49% to aktualna oferta na nowego Y. 0,99% tylko na stary model Y.
Potwierdzone telefonicznie ze sprzedawcą Tesla.
Ustawiłem sobie konfiguracje i klinąłem zapisz, podałem numer telefonu i instant otrzymałem telefon z Tesli, powiedziałem, że jestem zainteresowany tym 1%, a Pan odpowiedział, że to błąd na stronie i może mi przygotować ofertę na 2.5%Coś mi tu nie gra z tym co podajesz.
Rano jeszcze było tak że w RRSO się pokazywało 2,49%, teraz juz jest 0,99%
I obecnie rata spadła o 100zł przy tych samych wyliczeniach co rano.
View attachment 29871
Albo zrobią rozsądne raty dla klientów bez działalności.Przy okazji - skoro Teslę stać na wieczną promocję dopłaty do leasingu podmiotom trzecim, to równie dobrze mogliby po prostu obniżyć ceny.
Nie wiem dlaczego zakładasz, że Tesla to czyjś pierwszy samochód i dopóki nie kupi Junipera (już, teraz, jedyna taka okazja!), to nie będzie jeździł, tylko na piechotę chodził.