Łukasz Bąk z caroseria prywatnie kupił TM3

pmlody

Pionier e-mobilności
Chyba sam nie wierzy w to, że to jednak jego 1sze auto, w komentarzach ktoś go naprostował. W dodatku błędnie podaje jako wadę otwarcie bagażnika, gdzie wystarczy zapamiętać górną pozycję (u mnie pomogło, było z 10-15cm do dopchnięcia ręką, jest teraz może z 3cm?). Podobnie bluetooth (u mnie rewelacja w 2 strony), i kilka innych rzeczy, w tym że jak kliknie na ikonkę świateł drogowych to na mapie się pojawiają sygnalizatory :D (a pojawia się natężenie ruchu..). A najgorsze chyba to, że mówi że auto wokół komina tylko, gdzie nie ma żadnego doświadczenia z dłuższymi trasami bo ładował się tylko raz na szybkiej ładowarce..
Czyli kolejny, który nie przeczytał instrukcji, a wypowiada się, że coś nie działa :D

daniel

Señor Meme Officer
Czyli kolejny, który nie przeczytał instrukcji, a wypowiada się, że coś nie działa :D
Może jeden Łukasz B. zaprosi drugiego Łukasza B. na forum, gdzie mu pomogą zrobić research do materiałów? I w materiałach będzie "przy współpracy elektrowoz.pl"? @Łukasz Bigo ???
Mamy tu ekspertów od wszystkich aspektów samochodów elektrycznych i nie tylko.

ypl

Pionier e-mobilności
No trochę farmazoni, ale może za jakiś czas ogarnie i zrobi kolejny film. U mnie bluetooth działa idealnie, ale zależy kto ma jaki telefon. U nas to też teraz ulubione auto, kiedy tylko jest dostępne to zawsze wolę ygrekiem jechać, u nas po 10 miesiącach 17,5k kilometrów.

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
No trochę farmazoni, ale może za jakiś czas ogarnie i zrobi kolejny film.
i tak jest mocno rozgarnięty, żebyś posłuchał jak Ania i Marek jadą.... bez trzymanki... ci to są dopiero niezorientowani w temacie

tomA

Posiadacz elektryka
Na tym etapie rynku jakoś mi nie zależy żeby zbyt wiele aut elektrycznych przybywało na ulicach więc nie walczę/edukuje juz z przeciwnikami elektryków. Taka Ania i Marek i reszta zacofanego świata niech jeździ czym chce i tkwi w poprzedniej epoce spaliniakow. Byle normy czystości spalin na przeglądach respektowali i śmierdziuchów na ulicę nie wypuszczali.

ypl

Pionier e-mobilności
My w tym roku też ygrekiem do Włoch jedziemy na 3 tygodnie, i tam będziemy sporo zwiedzać i się przemieszczać. Mieszkać będziemy 9 kilometrów od tesla suc 😁

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Może jeden Łukasz B. zaprosi drugiego Łukasza B. na forum, gdzie mu pomogą zrobić research do materiałów? I w materiałach będzie "przy współpracy elektrowoz.pl"? @Łukasz Bigo ???
Mamy tu ekspertów od wszystkich aspektów samochodów elektrycznych i nie tylko.

Po pierwszym rzucie oka (miniaturka, podsumowanie, fragment) mam wrażenie, że chodzi o to, żeby materiał się oglądał. Bo wyświetlenia = zarobki, a jak coś się klika, to się bardziej ogląda = zarobki są lepsze.

Obejrzę na spokojnie, ale nie spodziewam się dużej chęci do współpracy. Chłopaki pewnie walczą o swoje przychody, swoje raty kredytów, swoje raty leasingów, dom w Kamieńczyku też się sam nie spłaci ;)