Mega obniżki na Tesla Model 3

KRA

Fachowiec
Nie wiem co to za akcja ale pojawiły się na stronie Tesli mega obniżki na Tesla Model 3 - modele dostępne od ręki.
Teraz Long Range jest od 201 590 zł a Performance 231 290 zł, takiej ceny jeszcze nie widziałem :

Może rzeczywiście będzie w tym roku facelifting i chcą sie pozbyć starszej wersji a może po prostu kurs dolara zanurkował?
Ciekawe jak długo się te egzemplarze utrzymają w takiej cenie...
Dodatkowo kupując przez link z referallem powyżej jest 2 000 zł obniżki.

KRA

Fachowiec

KRA

Fachowiec
No i zniknęły najtańsze wersje z napędem na tył, zostały same Tesla 3 LR i Performance:

inter

Posiadacz elektryka
Te same oferty są w kilku krajach, Węgry, Czechy, Austria, Turcja.

Michal

Pionier e-mobilności
Ja sobie mam niewiele do zarzucenia, bo wrzuciłem info jako pierwszy i to jak jeszcze były dobre promocje, bo po kilku minutach od pojawienia się na stronie.
Bez reflinka też pewnie bym wrzucił, ale tak sobie myślę, że chyba coś mi się należy za pracę, którą włożyłem w system do sprawdzania cen i za to, że informuję jednak forum o obniżkach po 25 000 zł. Cholera jakaś koszulka czy czapeczka to niby nic ale jednak coś :p

krzyss

Pionier e-mobilności
Ja sobie mam niewiele do zarzucenia, bo wrzuciłem info jako pierwszy i to jak jeszcze były dobre promocje, bo po kilku minutach od pojawienia się na stronie.
Bez reflinka też pewnie bym wrzucił, ale tak sobie myślę, że chyba coś mi się należy za pracę, którą włożyłem w system do sprawdzania cen i za to, że informuję jednak forum o obniżkach po 25 000 zł. Cholera jakaś koszulka czy czapeczka to niby nic ale jednak coś :p
Pomodle sie za Ciebie ;)