Midnight Cherry Red

ypl

Pionier e-mobilności
Ja tam stawiam na ciepły stołek w Tauronie...., mamy "szejka prądowego" na miarę naszych możliwości;) . Pewnie dostał deputat prądowy i stąd te Tesle.
Coś w sam raz dla Jaśnie Pana, ja myślę, że dla chrześniaka będzie jak znalazł, bo przecież chłopak rozgarnięty jest

jan2.PNG

Tylko ja nie wiem czy nie uraziłem przypadkiem Jaśnie Pana, bo przecież on się z kosztami nie musi liczyć, więc nie będzie przecież jak kmiot w promocji kupował, więc raczej takie airbusy to on jak bułki kupuje za drobniaki :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

ypl

Pionier e-mobilności
Może to sam jaśniepan Jan Obajtek? Ja nawet nie wiem jak tamten ma na imię :ROFLMAO:
[edit] Niby Daniel, ale może na drugie Jan :p
Żaden to Jaśnie Obajtek czy inny tauronowy obszarnik, to zwykły klasyczny troll internetowy. Jak się pojawi na jakimś zlocie ze chrześniakiem, żoną, córkami i synami, ze tymi wszystkiemi teselami, to ja stawiam butelkę dobrego whiskey single malt do rozpicia na tym zlocie, ale nie napalajmy się bo nic takiego nie będzie miało miejsca :ROFLMAO:

SylArt

Nowy na Forum
A właśnie w słońcu dla mnie pospolicie czerwony. Dopiero później nabiera charakteru. Niemniej typowa wiśnia ;) kolor ciekawy ale nie dla każdego.
Mam podobne wrażenia i wg mnie im ciemniej tym soczyściej, pełniej, niepospolicie, itp. itd. Czekam z niecierpliwością na VIN :)

Jan2

Zadomawiam się
Żaden to Jaśnie Obajtek czy inny tauronowy obszarnik, to zwykły klasyczny troll internetowy. Jak się pojawi na jakimś zlocie ze chrześniakiem, żoną, córkami i synami, ze tymi wszystkiemi teselami, to ja stawiam butelkę dobrego whiskey single malt do rozpicia na tym zlocie, ale nie napalajmy się bo nic takiego nie będzie miało miejsca :ROFLMAO:
Pochwał się jeszcze czymś - lubię jak kłamiesz i udajesz bogola😀 śmieszne to, ale i żałosne…

SylArt

Nowy na Forum
Panowie: Jan2, ypl, Michal odpuście sobie, dajcie pokój, szkoda Waszej energii i czasu Innych na śledzenie forum. ;)
Kupujemy lub zamierzamy nabyć samochody nietuzinkowe, więc bądź my i my pozytywnie nieszablonowi :)

Michal

Moderator
Nigdy! Kłamce zdemaskuje, chalipietę ośmieszę ;)
Takie tam rozrywki ;)
A to co tamten pisze mam w duuuuu.... Zablokowałem i nie czytam ;)

Last edited:

ypl

Pionier e-mobilności
Nigdy! Kłamce zdemaskuje, chalipietę ośmieszę ;)
Takie tam rozrywki ;)
A to co tamten pisze mam w duuuuu.... Zablokowałem i nie czytam ;)
Ja to samo, elegancko działa to na forum, jakby gościa nie było.