krzyss
Pionier e-mobilności
Nie wiem, ale nie sadze zeby spadlo do 0,39 bo w taryfie podstawowej mam w DE 0,59 a na GW 0,89€jakie aktualnie w abonamencie EnBW 17,99 Euro stawki za greenway i ionity w Polsce?
Nie wiem, ale nie sadze zeby spadlo do 0,39 bo w taryfie podstawowej mam w DE 0,59 a na GW 0,89€jakie aktualnie w abonamencie EnBW 17,99 Euro stawki za greenway i ionity w Polsce?
ktośma abonament za 6 EUR? jakie wtedy ceny na GW oraz ShellRecharge?Nie wiem, ale nie sadze zeby spadlo do 0,39 bo w taryfie podstawowej mam w DE 0,59 a na GW 0,89€
widziałem w ewego że trzeba podpiąć polecenie przelewu? działa to z polskim kontem?W Ewe-Go GW jest za 0.62 EUR (2.70 PLN) bez abonamentu.
Znasz jakis niemiecki bank ? Najlepiej zeby mozna bylo online zalozyc i podac polski adres ?@tomekc Część banków ze strefy euro zakłada konta na polskie adresy, zupełnie normalnie (powinny wszystkie, ale, wiadomo...). N26 na przykład, i realizuje niemieckie polecenie zapłaty.
niestety w abonamencie cena na GW bez zmian czyli 0,89ktośma abonament za 6 EUR? jakie wtedy ceny na GW oraz ShellRecharge?
Bedziesz mial wiekszosc po 0,49€ktośma abonament za 6 EUR? jakie wtedy ceny na GW oraz ShellRecharge?