T Twenty Fachowiec Today at 17:59 #1 Hej, poszukuje jakies dobrej i sprawdzonej mobilnej ładowarki pod sile o mocy 11 kW, 16A. Bedzie uzywana glownie na jakies sporadyczne wyjazdy. Najlepiej jakby byla z Aliexpress ale rozwaze tez polskie propozycje.
Hej, poszukuje jakies dobrej i sprawdzonej mobilnej ładowarki pod sile o mocy 11 kW, 16A. Bedzie uzywana glownie na jakies sporadyczne wyjazdy. Najlepiej jakby byla z Aliexpress ale rozwaze tez polskie propozycje.
Olecki Pionier e-mobilności Today at 18:06 #2 Na aliexpress można w dobrych cenach wyrwać KHONS z wysyłką z Niemiec. Upvote 0 Downvote
Q qb4hkm Pionier e-mobilności Today at 18:24 #3 Ten KHONS jest bardzo dobry i od lat sprawdzony: https://allegro.pl/oferta/stacja-la...rka-11kw-evse-khons-sila-16a-6-5m-15801837880 Upvote 0 Downvote
Ten KHONS jest bardzo dobry i od lat sprawdzony: https://allegro.pl/oferta/stacja-la...rka-11kw-evse-khons-sila-16a-6-5m-15801837880
Olecki Pionier e-mobilności Today at 19:24 #4 Ten sam KHONS na ali z wysyłką z Polski wychodzi poniżej 800 w zależności od kuponów a starszy model (w prostokątnej obudowie) niecałe 450. Upvote 0 Downvote
Ten sam KHONS na ali z wysyłką z Polski wychodzi poniżej 800 w zależności od kuponów a starszy model (w prostokątnej obudowie) niecałe 450.
T Twenty Fachowiec Today at 19:45 #5 Olecki said: Ten sam KHONS na ali z wysyłką z Polski wychodzi poniżej 800 w zależności od kuponów a starszy model (w prostokątnej obudowie) niecałe 450. Click to expand... A czym się różni ten starszy model? Warto jeszcze isc w go? Upvote 0 Downvote
Olecki said: Ten sam KHONS na ali z wysyłką z Polski wychodzi poniżej 800 w zależności od kuponów a starszy model (w prostokątnej obudowie) niecałe 450. Click to expand... A czym się różni ten starszy model? Warto jeszcze isc w go?
Olecki Pionier e-mobilności Today at 20:02 #6 Twenty said: A czym się różni ten starszy model? Warto jeszcze isc w go? Click to expand... Niższa klasa IP, w elektronice nie wiem bo nie rozkręcałem. Sam mam od ponad 2 lat starego do sporadycznego użytkowania. Używając kilka razy w roku brał bym tańszego, przy częstym użytkowaniu to już można się zastanawiać. Upvote 0 Downvote
Twenty said: A czym się różni ten starszy model? Warto jeszcze isc w go? Click to expand... Niższa klasa IP, w elektronice nie wiem bo nie rozkręcałem. Sam mam od ponad 2 lat starego do sporadycznego użytkowania. Używając kilka razy w roku brał bym tańszego, przy częstym użytkowaniu to już można się zastanawiać.
S Szaruś Peugeot e208, 10.2022 Today at 21:12 #7 Ja ma taką: Przenośna ładowarka 11KW 16A Type2 EV EVSE Ładowarka samochodowa elektryczna Wtyczka CEE Ładowarka pojazdu elektrycznego - AliExpress 34 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com pl.aliexpress.com Używam jako podstawowe EVSE w domu. 2 i pół roku, przerzucone prawie 4000 kWh - żadnych problemów. Warto kupić z przejściówkami. Upvote 0 Downvote
Ja ma taką: Przenośna ładowarka 11KW 16A Type2 EV EVSE Ładowarka samochodowa elektryczna Wtyczka CEE Ładowarka pojazdu elektrycznego - AliExpress 34 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com pl.aliexpress.com Używam jako podstawowe EVSE w domu. 2 i pół roku, przerzucone prawie 4000 kWh - żadnych problemów. Warto kupić z przejściówkami.