Jak jakiś czas temu przeliczałem (i zakładając wykup 1%) to wychodziło na to, że tak.A to finansowanie 0% działa też przy okresie leasingu 60 miesięcy?
Oficjalnie chyba nie została nigdzie potwierdzona. Może byś straszak sprzedawców, żeby wypchnąć jak najwięcej aut do końca kwartału. A że z Teslą nic nigdy nie wiadomo, to ciężko powiedzieć co będzie dalej (zostanie leasing 0%? obniżka ceny? inne promocje?)...Czy to jest pewna informacja, że promocja kończy się z końcem czerwca i do wtedy trzeba odebrać samochód?
Jak chwile pojeździsz bez dźwigni kierunków to potem wsiadając do klasyki {y}wydaje Ci się to zbędne, wręcz przeszkadza. Ja tak mam 🤩Jak jakiś czas temu przeliczałem (i zakładając wykup 1%) to wychodziło na to, że tak.
Oficjalnie chyba nie została nigdzie potwierdzona. Może byś straszak sprzedawców, żeby wypchnąć jak najwięcej aut do końca kwartału. A że z Teslą nic nigdy nie wiadomo, to ciężko powiedzieć co będzie dalej (zostanie leasing 0%? obniżka ceny? inne promocje?)...
Sam rozważam, bo oferta fajna, ale bardziej celuję w koniec 2025 / początek 2026 więc się powstrzymuję przed kliknięciemCzekam na przednią kamerkę i badylki od kierunkowskazów
![]()
Tak przypuszczam, ale muszę mieć jakiś stoper w głowie, żeby nie kliknąć zamówJak chwile pojeździsz bez dźwigni kierunków to potem wsiadając do klasyki {y}wydaje Ci się to zbędne, wręcz przeszkadza. Ja tak mam 🤩