Mam inna na oku. Owszem troche droższa ale trudno się mówi.
W trakcie pisania postu dzwonił do mnie.
Podobno w wtorek zdarzenie było, patrzył w złe luterko i po krawężniku przejechał jak pociągnąłem za język to mówił że mogło być te 40km/h chciał nawrócić szybko (ile w tym prawdy to nie wiem)
Dane z zbieżności to jak auto do Polski ściągnął.
Zgodził się na przegląd oprócz autotesto które będzie w wtorek to na EVrepair.
Naprawione jest na oryginalnych ale używanych częściach (nie dobrze)
Jeszcze łożyska będzie wymieniać.
Wspomniał też, że jak skręca w lewo to coś tam skrzypi.
Dodatkowo mówił, że może do mnie podjechać 250km żebym sam sobie sprawdził auto.
Mówił, że nie liczył kosztów napraw (już wiadomo, że FV nie ma bo by znał dokładnie więc bardzo podejrzane).
Wspomniał, że raczej na tym aucie to już stracił (po takiej naprawie nie dziwie się)
Podejrzewam, że teraz mu zależy głównie dlatego, że ma zamrożone pieniądze a chce ściągnąć Model 3 Perfomance z Holandii. Niby musi ją tylko przywieźć a pewnie czeka na pieniądze aż mu Leasing wypłaci i dlatego zrobi wszystko.
Zakładając, że na wszystko sie zgodzi, wraz z dokładnym sprawdzeniem to na co zwrócić uwagę.
Jazdę próbna możemy pare godzin robić więc jak ktoś ma pomysły to prosiłbym o info.
Powiedziałem, że w przypadku sprawdzenia auta w evrepair chce wymianę oleju w silnikach to nie ma problemu.
Jak już będziemy auto z dołu oglądać to na co zwrócić uwagę?
Jeśli będzie wszystko ok
Jak wszyscy potwierdza, że jest super (kto wie może tak być ale jakoś wątpię) to pytanie co może się pojawić po roku? Jednak wstrząs był coś się mogło poluzować.
Po prostu chciałbym wiedzieć czego sie spodziewać i ile urwać z ceny jeszcze tak żeby nie być stratnym.
Mówił, że pokaże mi miejsce i jak to się stało to mu powiedziałem, że spoko możemy zrobić powtórkę ale innym autem
No i najważniejsze brak wpisu z jakiś carvertical itp.
W czym najlepiej sprawdzić czy tego zdarzenia nie ma?
AAAauto czy jak im tam ma podobną a ale drożej a budżet nie jest z gumy. Druga sprawa sierpień u mnie słabo z dochodem wyjdzie w papierach i jak Leasing będzie chciał kolejny raz dokumenty + wyższa kwota to może być kiepsko. Niestety były wspólnik narobił dziadostwa z kredytami ja je spłacam sam i od niego na stopie cywilnej ściągam kasę. Analityk porównuje tylko kredyty, dochód i jest słabo mimo, że miesięczna rata nie jest dla mnie problemem
Auto by mi przetransportowali nawet do Katowic ale to troche trwa (obecnie to już nie problem)
Bateria 87% sprawność ale kobitka na infolinii nie wiedziała jaki autopilot jest.
Jakie są wersje i co dokładnie wtedy piszę, kobiecie musze to wytłumaczyć
Teoretycznie AAAauto duża firma to chyba lipy nie będzie.
Teoretycznie mógłbym gotówką troche zapłacić AAAauto, żeby kwota leasingu wyszła taka jak obecnie i myślę, że nie będzie problemu z leasingiem
Pytanie ile jednego i drugiego uda mi się zejść z ceny.
Napalenie na jak najszybsze odebranie auta odpada, najważniejsze jest bezpieczeństwo auta
Panowie może zrobimy tak. Auto jest naprawione prawidłowo, wiecie jaka jest szkoda, i na ile realnie wyceniacie takie auto.
W planach jest dużo szybsza spłata auta (mogę ustalać wysokość raty co miesiąc) i sprzedaż jeśli się na nie zdecyduje.
Jeśli wezmę inną to normalnie 5 lat