Model 3 performance właśnie dropnął

chris89

Posiadacz elektryka
O
skąd wiesz jakie masz opony ? gdzie to można sprawdzić ?
Apropos czasów - z ciekawości sprawdziłem jaki czas miał mój były Golf R 0-100 km/h 18 sek ... ;)
otrzymalem maila z tesli z plakietką eu, zadzwoniłem dopytać i potwierdzili, że michelin. Nie wiem dlaczego. Może przez te wibracje właśnie w HL zmienili producenta? Hmm ciekawe bo chyba zawsze były Pirelli. Jednak ludzie wymieniali opony i wibracje nie znikały. Zobaczymy :).

Attachments

• IMG_2517.jpeg
    IMG_2517.jpeg
    655,9 KB · Liczba wyświetleń: 17

inter

Pionier e-mobilności
O

otrzymalem maila z tesli z plakietką eu, zadzwoniłem dopytać i potwierdzili, że michelin. Nie wiem dlaczego. Może przez te wibracje właśnie w HL zmienili producenta? Hmm ciekawe bo chyba zawsze były Pirelli. Jednak ludzie wymieniali opony i wibracje nie znikały. Zobaczymy :).
HL ma Hankooki 19" i Micheliny 18".
A tu masz Pirelli 20".

Attachments

• 27a160088caf332cd9f4b424353719288e48c227.jpeg
    27a160088caf332cd9f4b424353719288e48c227.jpeg
    3,1 MB · Liczba wyświetleń: 12

TomRS

Pionier e-mobilności
O

To chyba pomyłka jakaś, w homologacji nie ma takiego rozmiaru dla TM3P
Swoją drogą indeks D na mokrej nawierzchni - słaaaabo…, przy C już jest mało sympatycznie, ale D ?

Last edited: