skąd wiesz jakie masz opony ? gdzie to można sprawdzić ?Trochę kaszana, skoro na stronie tesli jest 3.1..
btw. jakie Wam opony dali? U mnie Michelin, a nie powinno być Pirelli?
Ma włączony tryb "Track mode" a to nie wpływa dobrze na czasy 0-100wersja europejska
otrzymalem maila z tesli z plakietką eu, zadzwoniłem dopytać i potwierdzili, że michelin. Nie wiem dlaczego. Może przez te wibracje właśnie w HL zmienili producenta? Hmm ciekawe bo chyba zawsze były Pirelli. Jednak ludzie wymieniali opony i wibracje nie znikały. Zobaczymyskąd wiesz jakie masz opony ? gdzie to można sprawdzić ?
Apropos czasów - z ciekawości sprawdziłem jaki czas miał mój były Golf R 0-100 km/h 18 sek ...![]()
HL ma Hankooki 19" i Micheliny 18".O
otrzymalem maila z tesli z plakietką eu, zadzwoniłem dopytać i potwierdzili, że michelin. Nie wiem dlaczego. Może przez te wibracje właśnie w HL zmienili producenta? Hmm ciekawe bo chyba zawsze były Pirelli. Jednak ludzie wymieniali opony i wibracje nie znikały. Zobaczymy.
To chyba pomyłka jakaś, w homologacji nie ma takiego rozmiaru dla TM3PO
otrzymalem maila z tesli z plakietką eu, zadzwoniłem dopytać i potwierdzili, że michelin. Nie wiem dlaczego. Może przez te wibracje właśnie w HL zmienili producenta? Hmm ciekawe bo chyba zawsze były Pirelli. Jednak ludzie wymieniali opony i wibracje nie znikały. Zobaczymy.