Model Y 2023

Pabloss

Posiadacz elektryka
W mojej okolicy - Jaworzno też nie widziałem Y. W Katowicach można spotkać 3 i S ale nie widuję tego za wiele. Jak na razie innego Y niż mój nie widziałem.

Jusand

Posiadacz elektryka
Mój wspólnik właśnie dziś zamówił Y RWD z mojego linku polecającego. Tylko dziwna sytuacja, jestem pewien, że za polecenie miałem dostać 5000 i tak było w aplikacji. Tymczasem przyszedł mail, że dostanę 2000. Szybko sprawdzam w aplikacji a tam faktycznie jest 2000.
Ktoś potwierdzi ile tych kredytów było/jest za polecenie?

Pepek

Posiadacz elektryka
Mój wspólnik właśnie dziś zamówił Y RWD z mojego linku polecającego. Tylko dziwna sytuacja, jestem pewien, że za polecenie miałem dostać 5000 i tak było w aplikacji. Tymczasem przyszedł mail, że dostanę 2000. Szybko sprawdzam w aplikacji a tam faktycznie jest 2000.
Ktoś potwierdzi ile tych kredytów było/jest za polecenie?
Od ~01.04 zmienili te wartości. Wcześniej było 5000 dla polecającego i 5000 dla poleconego jak zdążył odebrać do 31.03. Teraz jest 2000 dla polecającego i 1000 dla poleconego.

Michal

Moderator
17 kwietnia dostałem 5000 punktów lojalnościowych za zamówienie TM3 i wczoraj też wydaje mi się, że widziałem 5000, dziś rzeczywiście widzę w aplikacji 2000.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Dziś dostałem 5000 za zamówienie sprzed 3 tygodni.

pluto

Pionier e-mobilności
Tak już zmienili ilość punktów, ja także dostałem dziś 2 x po 2000 punktów dla nowych zamówień - dzięki ;)

Jusand

Posiadacz elektryka
Jak nie nazbieram punktów na ładowanie to chociaż bluzę sobie wezmę 🤣