Model Y Performance jest niedostępny?

maestr0

Nowy na Forum
Chce kupić TMY Performance. Do niedawna te modele były dostępne na liście już gotowych do odebrania pojazdów. Przez ostatnie kilka tygodni nie było żadnego modelu Performance. Wiem, że mogę go zamówić z konfiguratora, ale te modele dostępne wcześniej, tez nowe z zerowym przebiegiem, były ze 20-30 tys. tańsze niż cena z konfiguratora. Ktoś tez zauważył tę zmianę? Może szykują się na HW4 w Berlinie?

Michal

Moderator
Nie ma obecnie performance w ofercie, bo nie było jeszcze premiery nowej wersji takiego auta. Nie widziałem nigdzie informacji o tym kiedy można się spodziewać premiery.

maestr0

Nowy na Forum
nie do konca rozumie to stwierdzenie. TMY LR jest dostepna a zadnej nowej wersji nie bylo z tego co sie orientuje. Chociaz w sumie widzialem jakis czas temu TMY z dopiskiem 2024 i bez w kategorii "dostępne". Chociaz nie wiem jak to by mialo tlumaczyc dostepnosc modelu Performance. Chyba ze nie robia juz modeli Performance nadmiarowo bez zamowienia ze wzgledu na jakas tam nadchodzaca aktualizacje do 2024

Michal

Moderator
Rzeczywiście ostatnie dostępne TMY PAWD były 17.10.2023.
Możesz sprawdzić historię w mojej aplikacji ze stopki.
Kliknij tam link PAWD i w filtrach wpisz TMY, PL, New
Screenshot_20231024-004153.png

SkropMe

Zadomawiam się
jest Performance :D Pozdrawiam. Proponuje skorzystać z mojego reff w stopce :D

Attachments

• 92CFE087-4107-4071-BE55-D0F9C9542218.png
    92CFE087-4107-4071-BE55-D0F9C9542218.png
    945,8 KB · Liczba wyświetleń: 46

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka
jest Performance :D Pozdrawiam. Proponuje skorzystać z mojego reff w stopce :D
Kurde, a na początku marca kosztował 299990... więc cena teraz to jak cena z dotacją :p