Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Mój elektryk dla firm/JDG ścieżka leasing - wsteczna możliwość uzyskania dopłaty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 52826, member: 89"] Ja też niby miałem informacje od wszystkich świętych, że się nie da ale później się okazało, ze jednak się da... Zadzwoń do NFOŚiGW opowiedz o sprawie, i że zostałeś oszukany, bo kupując EV liczyłeś na te dopłaty. Oni powinni przyjąć takie zgłoszenie i przekazać dalej do kogoś, kto poruszy ten temat we współpracy z BOŚ. Zrób to samo w BOŚ. Oni powinni to przyjąć i poruszyć temat we współpracy z leasingiem. Nie wiem jak oni mają skonstruowaną współpracę z BOŚ ale może tam jest ktoś, kto potrafi coś wycisnąć od takiego leasingu... Tak powinno być, bo taki gość odpowiedzialny za współpracę powinien mieć jakieś premie za ilość obsłużonych wniosków albo wypłaconych pieniędzy, więc powinno mu zależeć. Następnie napisz reklamację na email swojego leasingu, ale dodaj też adresy NFOŚiGW ([email]mojelektryk@nfosigw.gov.pl[/email]) oraz BOŚ ([email]moj.elektryk@bosbank.pl[/email]). W razie braku odpowiedzi podbijaj. Ja napisałem dwa oddzielne maile - jeden z BOŚ w kopii, a drugi z NFOŚiGW, żeby nie widzieli siebie na wzajem, bo wtedy jest szansa, że każdy będzie czekał aż ten drugi się tym zajmie :P U mnie zadziałało i po jakiś 2 tygodniach dostałem informację od mojego sprzedawcy, że coś się ruszyło i "rozpatrzą mój wniosek pilotażowo". Miałem trochę łatwiej, bo korzystając z PKOleasing mogę się powoływać na to, że największym udziałowcem jest Państwo, więc sami mogą tam zrobić porządek ale może zadziała też u Ciebie. Napisałem coś takiego: Temat: Treść: Podałem też numer telefonu do siebie, gdyby chcieli o coś zapytać. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Mój elektryk dla firm/JDG ścieżka leasing - wsteczna możliwość uzyskania dopłaty