Arrczi
Fachowiec
Jak długo czekałeś na przelew od momentu podpisania umowy z
Trzy tygodnie.
Jak długo czekałeś na przelew od momentu podpisania umowy z
Trzy tygodnie.
Generalnie to się nie spieszą.. Zagadnąłem ostatnio do leasingu czy są jakieś wieści n.t. zwrotu z dotacji to okazało się, że BOŚ jeszcze nie podpisał papierów.. 2,5 miesiąca temu zostały wysłane. Co do naklejki - ja kupiłem taką na magnes, mieści się ładnie pod tablicą rejestracyjną. Plus, że można zakładać/zdejmować. Jak się dowiedziałem, że jeszcze nie podpisali to zdjąłem - jak podpiszą i przeleją to założę ;-)No u mnie właśnie mijają 3 tygodnie ale nic nie dostałem jeszcze. Leasing mam w santander consumer multirent, no zobaczymy jak to będzie. Dzięki za szybką odpowiedź![]()
W instrukcji klapa nad tablicą rejestracyjną.Generalnie to się nie spieszą.. Zagadnąłem ostatnio do leasingu czy są jakieś wieści n.t. zwrotu z dotacji to okazało się, że BOŚ jeszcze nie podpisał papierów.. 2,5 miesiąca temu zostały wysłane. Co do naklejki - ja kupiłem taką na magnes, mieści się ładnie pod tablicą rejestracyjną. Plus, że można zakładać/zdejmować. Jak się dowiedziałem, że jeszcze nie podpisali to zdjąłem - jak podpiszą i przeleją to założę ;-)
Ja widziałem kilka.Niby tyle dofinansowań ale nie widziałem jeszcze ani jednej naklejki 😉