gim-kg
Pionier e-mobilności
Nie wiem, jak przeczytałem to spadłem z krzesła i oblałem się kawą 🙈Ta na podstawie cen rozbitków amerykańskich z Otomoto?
Mam nadzieję że to jakiś błąd.
Nie wiem, jak przeczytałem to spadłem z krzesła i oblałem się kawą 🙈Ta na podstawie cen rozbitków amerykańskich z Otomoto?
Gdzie kupić w takie cenie roczną TM3LR z przebiegiem około 20-30 tys. km beżwypadkowa, na gwarancji? Nikt by nie kupował nowej RWD!Nie wiem, jak przeczytałem to spadłem z krzesła i oblałem się kawą 🙈
Mam nadzieję że to jakiś błąd.
Jaką ci wartość zrobili?Znaleźli mi ofertę (w Generali) przedłużenia AC, która nie dość, że jest (odrobinę) tańsza od tego co mi proponował dotychczasowy ubezpieczyciel (PZU) to (co ważniejsze) z wyższą wartością samochodu (nie rynkową jeszcze, ale już bliżej niż idiotyczne kwoty z Eurotax).
Generali dało ci taką samą wartość pojazdu?Ubezpieczam samochód tylko drugi rok w Polsce, czyli mój rabat na AC stanowi tylko 10%.
Dostałem dziś wyceny OC+AC na swoją roczna Teslę i generalnie nie jest taniej...
Rok minął, wycenili samochód na ~225 tys.pln (TM3LR z hakiem). a rata w PZU do góry o tysiak! 11700 zamiast 10700 PLN...
Generali trochę taniej... z jakimś rabatem powitalnym to 8750 PLN.
Jest drogo... kiedy już Tesla wprowadzi usługę ubezpieczenia w Polsce?
Nie wiem. Pani z ubezpieczalni w Starogardzie poprosiła o dane do ponownej wyceny samochodu: moc silników oraz przebieg i powiedziała że ta sama wartość wzięta do wyceny zarówno PZU jak i Generali.Generali dało ci taką samą wartość pojazdu?
Po tym co napisałeś to chyba wiem skąd te rozbieżności. Skoro pytała się o moc to po prostu wzięła do wyceny Performance. Poniżej jak to wygląda w PZU i Generali. 366kW to Performance.Nie wiem. Pani z ubezpieczalni w Starogardzie poprosiła o dane do ponownej wyceny samochodu: moc silników oraz przebieg i powiedziała że ta sama wartość wzięta do wyceny zarówno PZU jak i Generali.
226320
Dać kontakt?
~200k zł (brutto) za Model 3 LR z 2019, rejestrowany w styczniu 2020, z FSD. Na podstawie amortyzacji względem zeszłorocznej polisy (wycena z eurotax). Za rok sobie zrobię po prostu wycenę rzeczoznawcy, żeby nie musieć walczyć o takie sprawy.Jaką ci wartość zrobili?