solik

Pionier e-mobilności
Tylko rzecz w tym ze nie chce innego :) narazie zapytalem czy maja innego elektryka na czas oczekiwania ale zero odpowiedzi
eNiro i eSouly nadal maja :D

i te auta z Try & Love - C4, Peugeot 208

italiano1991

Nowy na Forum
eNiro i eSouly nadal maja :D

i te auta z Try & Love - C4, Peugeot 208
Mach E już tez nie maja?
Od nich to ciężko się dowiedzieć czegokolwiek
Zastanawiam się czy nie powinienem był wziąć Mach E ale tylko dlatego, ze chyba byłaby większa szansa abym ten samochód miał. Z EV6 widać, ze jest bardzo kiepsko na razie..

italiano1991

Nowy na Forum
Moja pierwotnie miała być w grudniu to się smieje ze bedzie ale rok inny na co odpowiedź importera:
Może się tak zdarzyć, ale pewności, że to będzie ten rok, też nie mam… 😉

Wczoraj zadzwoniłem do 3 salonów w Polsce i spytałem się o EV6 i termin realizacji. Wszędzie powiedzieli, ze do 1 roku maksymalnie na 100%. W Grudniu będzie rok opóźnienia w dostawie EV6 tak wiec skoro importer uważa, że nie ma pewności co do dostawy w grudniu (rok opóźnienia) to jak to możliwe, ze w salonie od momentu zamówienia mówią, że będzie to maksymalnie rok?

olejek

Zadomawiam się
Wczoraj zadzwoniłem do 3 salonów w Polsce i spytałem się o EV6 i termin realizacji. Wszędzie powiedzieli, ze do 1 roku maksymalnie na 100%. W Grudniu będzie rok opóźnienia w dostawie EV6 tak wiec skoro importer uważa, że nie ma pewności co do dostawy w grudniu (rok opóźnienia) to jak to możliwe, ze w salonie od momentu zamówienia mówią, że będzie to maksymalnie rok?
Tez mnie to zastanawia. Ktos tu leci w przyslowiowego ch..ja

olejek

Zadomawiam się
Info z bok arvala, ale nie przywiazywalbym do tego wielkiej wagi bo juz raz pisali ze auto w polsce jest :)
W sumie pazdziernik tez po wakacjach :)

Halczyn

Zadomawiam się
Panowie podziwiam za wytrwalosc. Btw czy Arval proponowal inne auta w zamian?