Moya stacje ładowania

Jaceq

Pionier e-mobilności
W aplikacji też są filtry.
A dobra, w aplikacji Super Moya można odfiltrować stacje roamingowe. W Moya Firma niestety nie.. Dziwne. Może zaktualizują.

R_R

Zadomawiam się
Doszły też Tychy, ul. Towarowa 2D. Dobra lokalizacja blisko trasy. Ładowałem się tam w tym tygodniu, pełne 120kWh. Cena promocyjna :) Generalnie ich stacje najlepiej oglądać na stronie: Moya-energia.pl. Tam jest mapa, na której można wyłączyć stacje roamingowe i zostają tylko te objęte promocją. Niestety nie ma takiego filtra w aplikacji.
Dzięki, teraz to klasa przeglądać stacje ładowania. W aplikacji koszmarnie było przeglądać dostępne stacje ładowania.

EDIT: Na stronie www nie można sprawdzić cen :/

elden

Zadomawiam się
Trzeba pisać donosik do UOKiK. Ustawa o elektromobilności nakłada obowiązek podawania cen na stronie (Art. 3.3)

Mikus

Zadomawiam się
1753780947843.png
Czy jest ktoś z Kołobrzegu i się orientuje kiedy będzie dostępna ta nowa stacja naprzeciwko cmentarza ??

KrzysztofFly

Moderator
View attachment 30701
Czy jest ktoś z Kołobrzegu i się orientuje kiedy będzie dostępna ta nowa stacja naprzeciwko cmentarza ??
Myślę, że tego kiedy ona będzie otwarta nie wie nikt, a miejsce zamieszkania, nawet na sąsiedniej działce także ;). Najbardziej znanym użytkownikiem tego forum z Kołobrzegu jest @Bronek, więc pewnie się także wypowie.
Przy okazji Kołobrzegu, to właśnie zauważyłem, że pojawiła się nowa stacja ładowania DC 2x150kW na McDonalds Kołobrzeg, Krzywoustego 115, a to już druga nowa stacja uruchomiona w tym miesiącu (poprzednia to Kaufland Młyńska 3x60kW DC), po wielu latach posuchy w Kołobrzegu.

zan

Zadomawiam się
Myślę, że tego kiedy ona będzie otwarta nie wie nikt, a miejsce zamieszkania, nawet na sąsiedniej działce także ;). Najbardziej znanym użytkownikiem tego forum z Kołobrzegu jest @Bronek, więc pewnie się także wypowie.
Przy okazji Kołobrzegu, to właśnie zauważyłem, że pojawiła się nowa stacja ładowania DC 2x150kW na McDonalds Kołobrzeg, Krzywoustego 115, a to już druga nowa stacja uruchomiona w tym miesiącu (poprzednia to Kaufland Młyńska 3x60kW DC), po wielu latach posuchy w Kołobrzegu.
kto jest operatorem tego przy MC ?
ostatnio musiałem się męczyć na AC w Kołobrzegu, jak Orlen miał awarię całego systemu

Slavekk_

Posiadacz elektryka
kto jest operatorem tego przy MC ?
ostatnio musiałem się męczyć na AC w Kołobrzegu, jak Orlen miał awarię całego systemu
Charge In Go, ale ich apka nie potwierdza by była czynna
Zdjęcie na PlugShare z 21.07.2025 - jeszcze zataśmowana

Bronek

Pionier e-mobilności
To tak jaby mnie pytać jak tam na plaży . Baltyk w Kolobrzegu widzialem ze dwa lata temu . :)
Mnie interesuje Rumia i Poznań a w Kolobrzegu to pgoda bo lubię gdy ładuje w domu i jak wtedy słońce świeci :)
Powiem że żal mi dupę ściska jak patrzylem na te marne ładowarki w centrum i przy Galerii Handlowej
A propos Krzywoustego to niedaleko mnie więc sprawdzę, bo czasem przejezdzam obok