to jest super! GRATULACJE! mam pomysł na improvement,Jest też taka moja stronka
/tesla/
Usuń proszę link, bo mnie boty zajeżdżą... Ta część aplikacji jest dosyć ciężka i żal mi serwera. Jeśli zacznie mi padać, to będę musiał usunąć dostęp.ma w stopce
okUsuń proszę link, bo mnie boty zajeżdżą... Ta część aplikacji jest dosyć ciężka i żal mi serwera. Jeśli zacznie mi padać, to będę musiał usunąć dostęp.
Mam taką opcję dla siebie ale zrobienie jej dla ogółu jest niestety trochę skomplikowane, bo wymaga trzymania jakiś bzdetów typu adres email. Ponadto obecnie mam to zrobione tak, że wysyła email przy każdym sprawdzaniu, czyli co 10 minut i spamuje w ten sposób dopuki nie zmienisz warunku albo ktoś nie kupi auta. To też musiałbym przerabiaćto jest super! GRATULACJE! mam pomysł na improvement,
gdybyś mógł zrobić taką opcję dlasniperówzainteresowanym zakupem, gdyby można było określić kilka kryteriów np: m3p kolor i cena poniżej której skrypt wysyłałby @ na dany adres, gdyby dane auto pojawiło się w inventory
np dziś przez chwilkę był biały YRWD w cenie 206-207k
za tydzień jadę na jazdy testowe 3 i yo ile ze wzlędu na ostatni dzień kwarału mnie nie wystawią do wiatru, po nich zdecyduję jaki model kupuję i byłoby jak znalazł taka opcja
btw: jeśli w tabelce Year = 2023 to jest to rok produkcji wbity w dowód czy rok modelowy?