MoZna usunac

Michal

Moderator
W aplikacji masz też taką informację po kliknięciu w "pudełko" na górze po prawej i wejściu tam w historię.

Michal

Moderator
Wydaje się, że opóźnienie powinno być raczej godziny niż dni. Jak odbierałem auto za polecenia samemu sobie (wtedy to się bardziej opłacało), to punkty wskoczyły mi dosłownie kilka godzin po odbiorze (1-2h).

wojtkow

Pionier e-mobilności
We wrześniu osoba z której polecenia kupowałem dostała oba powiadomienia od razu po zamówieniu i po podpisaniu odbioru w salonie Tesli.
Jak nie ma jakiś przycięć systemu to kwestia minuty a nie godzin.

Michal

Moderator
Pewnie źle zamówił, wszedł z linka, a później coś kombinował i zgubił polecenie. Niech kupujący napiszę maila na adres podany tutaj:

Chociaż niestety szanse powodzenia są marne, bo w 2021 podobno przesłali monitorować te skarżyski związane z referatami. Na pewno spróbować nie zaszkodzi.

Ps. Celowo podaje link do wyszukiwarki, bo dużo tematów już tu się przewinęło i warto szukać odpowiedzi zanim się zapyta ;)
Ps. 2. Warto przejrzeć wszystkie odpowiedzi w tym wyszukiwaniu, bo w którymś wątku był błąd w adresie email I ktoś napisał o poprawce ;)

Antek_amb

Nowy na Forum
Pewnie źle zamówił, wszedł z linka, a później coś kombinował i zgubił polecenie. Niech kupujący napiszę maila na adres podany tutaj:

Chociaż niestety szanse powodzenia są marne, bo w 2021 podobno przesłali monitorować te skarżyski związane z referatami. Na pewno spróbować nie zaszkodzi.

Ps. Celowo podaje link do wyszukiwarki, bo dużo tematów już tu się przewinęło i warto szukać odpowiedzi zanim się zapyta ;)
Ps. 2. Warto przejrzeć wszystkie odpowiedzi w tym wyszukiwaniu, bo w którymś wątku był błąd w adresie email I ktoś napisał o poprawce ;)
Ale rabat 1000zl naliczyło...