Musk się chwali

Bronek

Pionier e-mobilności
M. In dowiedziałem się o co chodzi z aku 48volt a nie 12v, dlaczego taka zmiana odwiecznych nawyków i zasad dotyczących akumulatorów samochodowych .
Zapowiada kolejny raz FSD beta, jako 10x bezpieczniejszą z nim jazdę, niż normalna... I tu kolejny raz mnie namawia, czy naciąga na zakup wersji pełnej.
Bo jak jednak się uda, to cena będzie wysoka.
Gada jak zwykle.... ale tak ma. Konfabuluje, marzy? Czy może PROROK?
CHGW?
Cyber Truck na być w tym roku i będzie sam nim jeździł na co dzień? No i myślą aby dało się z niego zrobić z niego kampera, no pseudokampera, wg mnie.

Last edited by a moderator:

Bronek

Pionier e-mobilności
Nieważne, ale i tak wszystko idzie pomału do przodu. Inaczej jeździł bym Mercedesem, a tak mam wizję,, że siedzę ku uciesze gawiedzi w Cyber Trucku.
Oby?
Albo co mniej prawdopodobne, to FSD w Europie. Mi wystarczy to co miałem kilka lat temu, czyli sama Tesla decyduje i wyprzedza, wraca na pas i zjeżdża z trasy. Tak miałem przez ok miesiąc i było warte tych moich wtedy 6 tys $

radioaktywny

Pionier e-mobilności
Chciałbym mieć wreszcie sammum. Nie dlatego, że mnie to kręci, ale dlatego że zapłaciłem. Jak mi to zainstalują, to może uwierzę w jego pogadanki.

Bronek

Pionier e-mobilności
Miałem i u nas tylko po BT nie WiFi, ale po parkingach jeździła jak pies za mną. Miała tylko pewien dystans ale to się oszukiwało drugim telefonem zostawionym w a ucie. Co dziwne bywało, że siedząc w środku jechałem summonem.
Piękne czasy nadziei i wiary... Aktualizacje z raz w tygodniu radocha na widok kosza na śmieci czy psa o słupkach nie wspomnę . Człek się cieszył jak dziecko.

Lupus

Posiadacz elektryka
To jest link do spamu. QR code wyświetlany na filmiku linkuje do strony która nakłania do wpłacania BTC.

Last edited by a moderator: