Muskizmy - czyli co Elon dzisiaj powiedział

Makus

Pionier e-mobilności
Weszliśmy w nową erę dezinformacji z drzwiami, pomyślałem, że warto podzielić się niektórymi ze złotych myśli Elona. Może powstanie kronika upadku, nie wiem tylko czy Elona czy Demokracji czy „tylko” USA.

Mądrość na dziś - Elon twierdzi, że USAID, organizacja pomocowa która pomagała w wielu biednych krajach zwalczać głód, leczyć uchodźców, etc. fundowała stworzenie COVID-19.

Attachments

• IMG_2511.jpeg
    IMG_2511.jpeg
    197,1 KB · Liczba wyświetleń: 173
  • IMG_2512.jpeg
    IMG_2512.jpeg
    81,3 KB · Liczba wyświetleń: 169

pawel pawel

Fachowiec
Jestem za. Ale szkopuł w tym, ze ja X i TV nie wchodzę a i tak inna droga do mnie to
Niestety jak zrobisz jak struś to d...ę masz na wierzchu.... Tak dla przypomnienia. Nie wiem co Wam jest, że można się tak samoograniczać. Musisz wiedzieć co się dzieje i słuchać oglądać każdą stronę. Potem porozglądać się dookoła i zestawić to co widzisz, z czym się spotykasz w pracy i to co mówią koledzy i Pani w sklepie. Potem zestawiasz to z przekazem z mediów. Czyli robisz tak. Słyszysz że jakieś miasto kupiło stare tramwaje z Niemiec i wiesz że w twojej okolicy jest firma która produkuje elementy dla polskiego producenta. Dodatkowo słyszsz od ludzi tam pracują że zbyt siada i straszą ludzi zwolnieniami. Do jakiego wniosku dochodzisz ???

Grzesiek

Pionier e-mobilności
Niestety jak zrobisz jak struś to d...ę masz na wierzchu.... Tak dla przypomnienia. Nie wiem co Wam jest, że można się tak samoograniczać. Musisz wiedzieć co się dzieje i słuchać oglądać każdą stronę. Potem porozglądać się dookoła i zestawić to co widzisz, z czym się spotykasz w pracy i to co mówią koledzy i Pani w sklepie. Potem zestawiasz to z przekazem z mediów. Czyli robisz tak. Słyszysz że jakieś miasto kupiło stare tramwaje z Niemiec i wiesz że w twojej okolicy jest firma która produkuje elementy dla polskiego producenta. Dodatkowo słyszsz od ludzi tam pracują że zbyt siada i straszą ludzi zwolnieniami. Do jakiego wniosku dochodzisz ???
Fakt, ale są media które z góry wole odrzucić , bo mają u mnie bardzo niski poziom...

Zeby nauczyc się pływać, nie trzeba robić tego w szambie.

arc

Fachowiec
O tym była mowa przecież.
Może źle to odebrałem. Musiałby autor stwierdzenia napisać czy według niego chodziło o wyolbrzymienie kwestii zatrucia Odry w 2022 r czy ogólny jej stan. Dla mnie wygląda to na picie do 1 kwestii. Jeśli się mylę to może mnie poprawi.

Czyli zanieczyszczenie rzeki przez człowieka.
Dyskutujemy w kontekście tego co mówił @pawel pawel i do tego się odnosiłem. Nie twierdziłem, że to nie było zanieczyszczenie przez ludzi.

ztsgusz

Pionier e-mobilności
Nie wiem w sumie, gdzie to wrzucić: Trump kupuje elektryka (TMS).

i... chce go sprzedać:

cezbar

ID.4 Pro 128kW/77kWh 2023
i... chce go sprzedać:

Niech naklei słynny sticker i bedzie ok 😉

cezbar

ID.4 Pro 128kW/77kWh 2023
A tak wogole to Elon jest spalony u demokratów i republikanów.
Rada nadzorcza tesli i spacex pewnie ma teraz "motyle w brzuchach" 😉

Bronek

Pionier e-mobilności
Ten zakup z miesiąc temu ? Jak się jeszcze kochali.. Musk zadarł nie tylko z osobą .. ale z aparatem Panstwa . Ja bym kupil auto takie jakim jeździ Trump..... coś w rodzaju Bestii i doinwestował ochronę . Spał pod łóżkiem itd ....

Mocarstwa są jak kraje gdzie rządzi junta, gdy chodzi o władzę .
Nikt się nie obraził jak zaatakowali Paname z ponad 200 x Fidela , czy torturują ludzi ...Czy ktoś z innych przywódców "cywilizowanych" krajów zwrócił w oczy uwagę Trumpowi, że porównywanie sporu Putin - Załęski do chłopców w piaskownicy to olewanie setek tysiecy zabitych...itp.
Nikt nie śmiał ostro skomentować
Sam Trump miał z 1 cm szczęścia i faktycznie o włos żyje , ale za malo go zabolało aby zrozumieć co znaczy jak komuś przy obiedzie bomba urwie nogę .
Narcyz i fiut starl sie z drugim podobnym , tylko że jeden z nich ma lepsza historie swego życia .. Ci z idealną sa tylko w książkach ...