Muskizmy - czyli co Elon dzisiaj powiedział

Makus

Pionier e-mobilności
Weszliśmy w nową erę dezinformacji z drzwiami, pomyślałem, że warto podzielić się niektórymi ze złotych myśli Elona. Może powstanie kronika upadku, nie wiem tylko czy Elona czy Demokracji czy „tylko” USA.

Mądrość na dziś - Elon twierdzi, że USAID, organizacja pomocowa która pomagała w wielu biednych krajach zwalczać głód, leczyć uchodźców, etc. fundowała stworzenie COVID-19.

Attachments

• IMG_2511.jpeg
    IMG_2511.jpeg
    197,1 KB · Liczba wyświetleń: 175
  • IMG_2512.jpeg
    IMG_2512.jpeg
    81,3 KB · Liczba wyświetleń: 171

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie pierwszy raz i nie ostatnni znacjonalizowano by coś dla dobra Narodu . A sztandarowego do pewnego czasu Obywatela zesłano na "Elbę"
U nas byl okres gdy o mały włos nie wzywano by ludzi z harleyami i to zatankowanymi, bo ktos w wojsku chcial sobie pojeździć np taki Misiewicz itp .

Bronek

Pionier e-mobilności
United States of Autarchia

Coraz częściej myślę, że jednak niech ta planetoida jebnie.
Trump pier.. o Kanadzie , Panamie , Grenlandii jak kiedyś Hitler o "przestrzeni źyciowej".
Czy ktoś nazywał to imperializmem itd ... ? .Strach wszystkim dupę ściska , to jest jak żona siedzi cicho i udaje że nic się nie stało, gdy dostanie z liścia lub stary ją tylko skopie ... Przecież nie zabił . Jak zabije to się dopiero zobaczy ?
Tak było w 39r .Nawet wojnę wypowiedzieli....no i sie doczekali jak Niemcy z nami zrobili porządek to przyszli do nich na życzenie .:)
Zresztą to jak z podejściem do wszystkiego -nas jak rak , wypadek i kalectwo to nie dotyczy , bo niby dlaczego ?
Tak myślało np wielu Żydów dziwiąc się że jedni uciekają z Niemiec a innych zamykają, no bo oni zasłużyli ...lub my nie musimy bo my jesteśmy inni, lepsi .
Trumpa nie lubi z 50% Amerykanów, Muska o wiele więcej .
Trump ma władzę realną a Musk tylko pieniądze i z tym zwiazane wpływy . Xsa jako narzedzie można mu zawsze zamknąć ograniczyć.
My możemy sobie tylko patrzeć....

Bronek

Pionier e-mobilności
Trump ma Asy w rekawie . Sprawy przeciwko Tesli wstrzymane ale moja wrócić, regulacje itd...
Zreszta wszyscy co robia EV tracą w wyniku nowych zasad budżetowych.
Dziene ,,że Musk tego nie widział? Przecież Trump już w kampani krzyczał że będą wiercić a każdy ma prawo jeździć np V8 6 LITRÓW+
Albo po prostu Muska wykiwał?

W innym filmiku ale nie bede go propagowal dwie "dzidy" twierdzą że Rosja zaproponowala azyl Muskowi ?
W mediach amerykanskich jest jak u nas pełna polaryzacja

Last edited:

Kovalsky

Model Y LFP 2024
Trump ma Asy w rekawie . Sprawy przeciwko Tesli wstrzymane ale moja wrócić, regulacje itd...
Zreszta wszyscy co robia EV tracą w wyniku nowych zasad budżetowych.
Dziene ,,że Musk tego nie widział? Przecież Trump już w kampani krzyczał że będą wiercić a każdy ma prawo jeździć np V8 6 LITRÓW+
Albo po prostu Muska wykiwał?

W innym filmiku ale nie bede go propagowal dwie "dzidy" twierdzą że Rosja zaproponowala azyl Muskowi ?
W mediach amerykanskich jest jak u nas pełna polaryzacja

Stawiam na wykiwanie Elona; jednak Donald jest bardziej doświadczony i myślę, że mniej "cywilizowany".