Nie mam pojęcia w jaki sposób wydedukowałeś takie coś i na podstawie czego...Chwila, to mogę wziąć na jedną teslę, jeśli teraz kupię 57000 zł dofinansowania?
Szczerze to jestem bardziej oburzony, niż szczęśliwy z tego powodu.
Nie mam pojęcia w jaki sposób wydedukowałeś takie coś i na podstawie czego...Chwila, to mogę wziąć na jedną teslę, jeśli teraz kupię 57000 zł dofinansowania?
Szczerze to jestem bardziej oburzony, niż szczęśliwy z tego powodu.
Nie bardzo.Pewnie z tego że można wziąć dotacje z programu 1.0 i 2.0 na to samo auto
Zależy czy leasing czy zakup na osobę prywatna. Dla leasingu nowe zasady. Dla zakupu na osobę prywatna można się jeszcze załapać na stare.Czy dobrze rozumiem, ze jeśli kupię auto w styczniu 2025 a wniosek złożę w lutym 2025 ( teoretycznie start nowego programu ) to będą mnie dotyczyły zasady i limity 2.0 ?
Osoba prywatna, wynajem lub leasing.Zależy czy leasing czy zakup na osobę prywatna. Dla leasingu nowe zasady. Dla zakupu na osobę prywatna można się jeszcze załapać na stare.
Jeżeli leasing to już raczej na firmę w stylu JDG. Wtedy w myśl bieżących informacji możesz liczyć na dotacje moj elektryk 2.0 w wysokości 30k. Stary program odpada ponieważ fundusze się już skończyły. Ja póki co czekam na wypłatę mimo złożenia wniosku w lipcu.Osoba prywatna, wynajem lub leasing.
Ale dla firm, dla prywatnych są nadal.Jeżeli leasing to już raczej na firmę w stylu JDG. Wtedy w myśl bieżących informacji możesz liczyć na dotacje moj elektryk 2.0 w wysokości 30k. Stary program odpada ponieważ fundusze się już skończyły.
Czy można mieć na JDG auto w leasingu z programu 1.0 i drugie auto za gotówkę z programu 2.0?