Pół żartem napisałem bo jestem ciekaw co dealerzy będą z tymi autami robili po zwrocie.
Napisz proszę szczegóły, bo ja mam ofertę od jednego dealera warszawskiego na Avenger Summit (31% wpłata - 30000zł netto, 24 miesiące, limit 10kkm) wynajem za 800PLN a gdzie tam do tych 300 ze strony?! Sptrzedawca udawał "głupa", że nie rozumie tej oferty ze strony w programie mojEauto. Nie załaczam jeszcze tej oferty, bo dziś otrzymam kolejną od innego dealera. Dopiero napiszę co to za bajki...Jestem po odbiorze Avengera i złożeniu wniosku. U mnie to wyglada tak:
06.02 podpisanie umowy
11.02 odbiór auta/data na protokole
Umowa jest do 10.02.2027 czyli równe 24 miesiące.
Szukałem auta przed oficjalnym startem programu i troche ofert dostałem na Avengera i Fiata 600. Trzeba podzwonić w kilka miejsc ale… jak odbierałem auto to sprzedawca wspominał, że stellantis w związku z dopłatami ma podnieść raty najmu. Poniżej widać jak to wyszło u mnie. Nie dokupywałem GAP, do raty doszło 12 zł za „obsługę” najmu.Napisz proszę szczegóły, bo ja mam ofertę od jednego dealera warszawskiego na Avenger Summit (31% wpłata - 30000zł netto, 24 miesiące, limit 10kkm) wynajem za 800PLN a gdzie tam do tych 300 ze strony?! Sptrzedawca udawał "głupa", że nie rozumie tej oferty ze strony w programie mojEauto. Nie załaczam jeszcze tej oferty, bo dziś otrzymam kolejną od innego dealera. Dopiero napiszę co to za bajki...
Dziękuję za odpowiedź. Trochę zamieszałem i temat wyjaśniam....Szukałem auta przed oficjalnym startem programu i troche ofert dostałem na Avengera i Fiata 600. Trzeba podzwonić w kilka miejsc ale… jak odbierałem auto to sprzedawca wspominał, że stellantis w związku z dopłatami ma podnieść raty najmu. Poniżej widać jak to wyszło u mnie. Nie dokupywałem GAP, do raty doszło 12 zł za „obsługę” najmu.
Jak długo czekałeś na auto od zamówienia? Z dat wychodzi, że kilka dni. Chyba, że stało auto u dealera, a nie do produkcji...Jestem po odbiorze Avengera i złożeniu wniosku. U mnie to wyglada tak:
06.02 podpisanie umowy
11.02 odbiór auta/data na protokole
Umowa jest do 10.02.2027 czyli równe 24 miesiące.
u mnie wyszło ok. 5 tygodni od złożenia zamówienia do odbioru (w następny weekend) nowego auta.Jak długo czekałeś na auto od zamówienia? Z dat wychodzi, że kilka dni. Chyba, że stało auto u dealera, a nie do produkcji...