Który nr wniosku?Informacyjnie: ja dzis dostalem informacje od NFOŚiGW z prośbą o uzupelnienie dwoch blednie wypelnionych pól, wiec chyba wzieli sie juz za rozpatrywanie wnioskow![]()
To zależy, o jaką kwotę się ubiegasz. Masz wpłacić tyle, ile chcesz dostać +VAT.Byłem dzisiaj w salonie i usłyszałem, że mam wpłacić brutto 30. Czy nie powinienem 30 + VAT?
numer 9Który nr wniosku?
Podasz ten link?Standard, tymczasowy dowód, potwierdzenie zapłaty ubezpieczenia bo samo ubezpieczenie to za mało. I de minimis bo podali link do strony gdzie wychodzi coś innego i mam skopiować. Co prawda nie wiem po co jest te pole jak i tak sami sprawdzają na tej stronie ale ok, skopiuję im
Ja złożyłem z tymczasowym, liczę, że szybciej będzie jak już złożę wniosek do poprawy ale szybciej się za niego wezmą niż czekał na docelowy dowód a kolejka będzie rosła.czyli nie ma co składać wniosku z dowodem rej. tymczasowym?
Zdecydowanie nie...czyli nie ma co składać wniosku z dowodem rej. tymczasowym?
Dlaczego nie?Zdecydowanie nie...
Bo to nic nie daje, ostatecznie i tak wróci do poprawki. Więc lepiej te kilka/kilkanaście dni wytrzymać i składać od razu komplet, taki jaki jest wymagany.Dlaczego nie?