autorus
Posiadacz elektryka
Imo to działa tak, że masz niska ratę bo dostają od państwa 30tys.Dzięki.
Szkoda, bo przy dzisiejszych promocjach to można mieć małego elektryka przez dwa lata za kilkaset zł miesięcznie.
Imo to działa tak, że masz niska ratę bo dostają od państwa 30tys.Dzięki.
Szkoda, bo przy dzisiejszych promocjach to można mieć małego elektryka przez dwa lata za kilkaset zł miesięcznie.
Pytanko może glupie ale nigdy tego nie robiłem.I doczytac warunki dla bonusu 10k za zlomowanie. Bo tam w pytaniach i odpowiedziach jest dokladnie opisane ze musisz miec auto w srodkach trawlych minimum 3 lata i musisz to udokumentowac np. Zasiadczeniem z ubezpieczenia ze auto bylo do firmy itp.
Zaswiadczenie o przekazaniu do utylizacji, z tym idziesz do wydzialu komunikacji z dokumentami i tablicami. Po miesiacu przyszlo mi zawiadomienie o wyrejestrowaniu czy jakos tak.Pytanko może glupie ale nigdy tego nie robiłem.
Jak się złomuje pojazd? Co muszę otrzymać tj jakie dokumenty itd itp
Mam status rozpatrzony pozytywnie...Ja wniosek składałem pierwszego dnia, numer 69, i jeszcze ciszaWidać że mają powalające tempo sprawdzania wniosków. Chyba zatrudnili pierwszą osobę do tej pracy.
Gratulacje 😁😁😁... ja nadal czekam... 869 z 23 lutego...Mam status rozpatrzony pozytywnie...
Mam to samo i też Nie mogę sobie z tym poradzić. Pisałem do supportu kazali podesłać print screeny. Czekam na odp.Miał ktoś błąd przy walidacji, że upłynął termin ważności dokumentu tożsamości? To pole jest w ogóle ukryte jeżeli się zaznaczy, że posiada nr PESEL. A jednak u mnie waliduje je. Co ciekawe jak próbnie zaznaczam, że nie mam PESEL i wpisuję dane z dowodu to też wyskakuje ten błąd.
Jestem na etapie aktualizacji bo sobie urzędnicy zmienili cyt. "Informujemy, że od momentu złożenia wniosku do dnia weryfikacji nastąpiła zmiana formularza wniosku w cz. III....". Urzędniczy stan umysłu.
Zabiorę się za to za kilka miesięcy. Pionierzy zawsze maja najciezej. Zmiana formularza, szlag by ich trafił.Mam to samo i też Nie mogę sobie z tym poradzić. Pisałem do supportu kazali podesłać print screeny. Czekam na odp.
też mi wyskakuje błąd o terminie ważności dowodu, a w ogóle się go we wniosku nie wpisuje.Miał ktoś błąd przy walidacji, że upłynął termin ważności dokumentu tożsamości? To pole jest w ogóle ukryte jeżeli się zaznaczy, że posiada nr PESEL. A jednak u mnie waliduje je. Co ciekawe jak próbnie zaznaczam, że nie mam PESEL i wpisuję dane z dowodu to też wyskakuje ten błąd.
Jestem na etapie aktualizacji bo sobie urzędnicy zmienili cyt. "Informujemy, że od momentu złożenia wniosku do dnia weryfikacji nastąpiła zmiana formularza wniosku w cz. III....". Urzędniczy stan umysłu.