autorus

Posiadacz elektryka
I doczytac warunki dla bonusu 10k za zlomowanie. Bo tam w pytaniach i odpowiedziach jest dokladnie opisane ze musisz miec auto w srodkach trawlych minimum 3 lata i musisz to udokumentowac np. Zasiadczeniem z ubezpieczenia ze auto bylo do firmy itp.
Pytanko może glupie ale nigdy tego nie robiłem.

Jak się złomuje pojazd? Co muszę otrzymać tj jakie dokumenty itd itp

krzyss

Pionier e-mobilności
Pytanko może glupie ale nigdy tego nie robiłem.

Jak się złomuje pojazd? Co muszę otrzymać tj jakie dokumenty itd itp
Zaswiadczenie o przekazaniu do utylizacji, z tym idziesz do wydzialu komunikacji z dokumentami i tablicami. Po miesiacu przyszlo mi zawiadomienie o wyrejestrowaniu czy jakos tak.

roter6

Zadomawiam się
Miał ktoś błąd przy walidacji, że upłynął termin ważności dokumentu tożsamości? To pole jest w ogóle ukryte jeżeli się zaznaczy, że posiada nr PESEL. A jednak u mnie waliduje je. Co ciekawe jak próbnie zaznaczam, że nie mam PESEL i wpisuję dane z dowodu to też wyskakuje ten błąd.
Jestem na etapie aktualizacji bo sobie urzędnicy zmienili cyt. "Informujemy, że od momentu złożenia wniosku do dnia weryfikacji nastąpiła zmiana formularza wniosku w cz. III....". Urzędniczy stan umysłu.

kolo666

Nowy na Forum
Miał ktoś błąd przy walidacji, że upłynął termin ważności dokumentu tożsamości? To pole jest w ogóle ukryte jeżeli się zaznaczy, że posiada nr PESEL. A jednak u mnie waliduje je. Co ciekawe jak próbnie zaznaczam, że nie mam PESEL i wpisuję dane z dowodu to też wyskakuje ten błąd.
Jestem na etapie aktualizacji bo sobie urzędnicy zmienili cyt. "Informujemy, że od momentu złożenia wniosku do dnia weryfikacji nastąpiła zmiana formularza wniosku w cz. III....". Urzędniczy stan umysłu.
Mam to samo i też Nie mogę sobie z tym poradzić. Pisałem do supportu kazali podesłać print screeny. Czekam na odp.

Krk

Posiadacz elektryka
też mi wyskakuje błąd o terminie ważności dowodu, a w ogóle się go we wniosku nie wpisuje.
Dajcie znać jak rozwiążecie problem, ja czekam jeszcze na dane od księgowej i w poniedziałek pewnie będę uzupełniał wniosek.