Elon

Zadomawiam się
skoro na fv leasingu jest 'wpłacono' -> dzięki, sam jestem ciekaw, wrzucam samą fv i liczę na inteligencję urzędników
No to się przeliczysz, "wpłacono" "zapłacono", nie ma żadnego znaczenia, masz dodać dowód wpłaty i tyle.
Tak samo to że masz ubezpieczenie nie ma znaczenia jeśli nie załączysz dowodu wpłaty.

Masz przekazać faktury i dowody wpłaty na całą pierwszą wpłatę własną, jeśli w tym jest zaliczka u dealera to ona również. Jeśli to było coś ekstra co później jest zwracane to nie.
U mnie zaliczka u dealera była częścią wpłaty własnej i te potwierdzenia również musiałem dodać.

boa

Posiadacz elektryka
Tak. W moim przypadku było to 2 tyg po odbiorze i nie musiałem się przypominać, niektórzy pisali, że musieli sie upominać.
Nie wszyscy kupują Teslę, halllooo :) normalnie zaliczka nie jest zwracana, tylko leasing płaci mniej. I nie 1200, ale 5000, 10000 czy 20000

boa

Posiadacz elektryka
No to się przeliczysz, "wpłacono" "zapłacono", nie ma żadnego znaczenia, masz dodać dowód wpłaty i tyle.
Tak samo to że masz ubezpieczenie nie ma znaczenia jeśli nie załączysz dowodu wpłaty.

Masz przekazać faktury i dowody wpłaty na całą pierwszą wpłatę własną, jeśli w tym jest zaliczka u dealera to ona również. Jeśli to było coś ekstra co później jest zwracane to nie.
U mnie zaliczka u dealera była częścią wpłaty własnej i te potwierdzenia również musiałem dodać.
OK

tlisek

Tomek
A co Ci zakwestionowali? Jakiś “przecinek” czy załącznik?
Wniosek teścia, jeszcze nie wiem dokładnie - dziś będę sprawdzać co w mailu napisali. Ale na pewno wniosek był składany kilka dobrych aktualizacji formularza temu, więc i tak by cofnęli żeby wygenerować na nowym szablonie wniosku.

Najnowsze dyskusje