Weksel można podpisać profilem zaufanym bez wizyty u notariusza? Czy to po prostu udostępnili taką możliwość bz uwagi na wcześniejsze błędy?Rynce opadają :/
View attachment 29406
PS. Trochę nie chce mi się chodzić po notariuszach ;-)
Weksel można podpisać profilem zaufanym bez wizyty u notariusza? Czy to po prostu udostępnili taką możliwość bz uwagi na wcześniejsze błędy?Rynce opadają :/
View attachment 29406
Nie mozna. Ma byc dokladnie jak w instrukcji.Weksel można podpisać profilem zaufanym bez wizyty u notariusza? Czy to po prostu udostępnili taką możliwość bz uwagi na wcześniejsze błędy?
PS. Trochę nie chce mi się chodzić po notariuszach ;-)
Dzięki, dlatego się zdziwiłem z tym co przeczytałem na tym powyższym screenieNie mozna. Ma byc dokladnie jak w instrukcji.
Chyba jednak wniosek został popsuty bo nie tylko ja zgłaszam ten problem .... Jedno naprawią to drugie popsują ...Czy ktoś wypełniał w ostatnich dniach wniosek na GWD? Jakiś czas temu testowo przeklikiwałem go i dla leasingu konsumenckiego była opcja podania dochodu (sekcja V) - teraz zacząłem uzupełniać wniosek i tej sekcji w ogóle nie ma ... Po IV jest od razu VII z wyliczoną kwotą wsparcia (tylko kwota podstawowa).
Czy ja robię teraz coś źle czy jest błąd we wniosku?
Należy załączyć polisę OC/AC podpisaną przez przedstawiciela firmy ubezpieczającej lub agenta (podpis tradycyjny i pieczęć firmy lub podpis kwalifikowany możliwy do zweryfikowania).
Dokładnie to co jest napisane. Musisz poprosić agenta o podpis na tym PDF i przesłać im skan.Udało się komuś dodzwonić do Funduszu? Po pół godziny brutalnie mnie rozłącza.
Próbuje się dowiedzieć czego oni oczekują pisząc:
PDF od ubezpieczyciela odrzucili...
Wspaniale, witamy w XXI wieku. Całe ubezpieczenia załatwione zdalnie przez rankomat, ciekawe skąd ja teraz podpis na kartce wytrzasnęDokładnie to co jest napisane. Musisz poprosić agenta o podpis na tym PDF i przesłać im skan.