firewall

Nowy na Forum
Udało się komuś dodzwonić do Funduszu? Po pół godziny brutalnie mnie rozłącza.
Próbuje się dowiedzieć czego oni oczekują pisząc:

PDF od ubezpieczyciela odrzucili...
Wczoraj próbowałem przez 3 godziny. Nie udało się!
Dzisiaj inny system już mieli. Podawało numer w kolejce na połączenie. Byłem 22 i już po 4 godzinach połączyłem się.
Dowiedziałem się że pomimo iż od złożenia wniosku minęło raptem 2,5 miesiąca to na weryfikację wniosku poczekam jeszcze ok. 10 miesięcy.
A dopiero po tym czasie dowiem się czy mam według nich jakieś błędy czy też nie.

SokolEV

Posiadacz elektryka
Potwierdzenie podpisu mi się udało zrobić dopiero u trzeciego notariusza. Dwóch poprzednich odprawiło mnie z kwitkiem. Pojechałem zawieść osobiście do Funduszu, nawet poszedłem do jakiejś Pani z prośbą o weryfikację czy wszystko ok. Pani się mnie zapytała kiedy generowałem deklarację i tak dziwnie się na nią patrzyła ale powiedziała, że wszystko ok. Wracam do domu, minęły może 2 godziny - mail, że deklaracje są do poprawy. Wyobraźcie sobie moją minę. Ale wziąłem na przeczekanie, bo przecież mi potwierdzili, że ok. Dwa dni później dostałem maila, że pracownik zweryfikował, nie zgłosił zastrzeżeń i mam oczekiwać na wypłatę. Mają 170 dni, to może na gwiazdkę prezent będzie ;).

Mam nadzieję, że już żadnych zmian nie będzie, bo sam wniosek już mi zwracali do poprawy mimo, że został wcześniej zaakceptowany :D.