Navigation Updater/Aktualizacja map

Ev3

Pionier e-mobilności
W którym miejscu niby jest ta nowa wersja sofu i mapy, bo z tego co wiem, to navi updater ciągle podaje lipiec 24.
I odmawia ściągnięcia?
Ściągnij, wrzuć do auta i zobacz czy się będzie chciało aktualizować.....

barpit

Zadomawiam się
I odmawia ściągnięcia?
Ściągnij, wrzuć do auta i zobacz czy się będzie chciało aktualizować.....
Navi updater nie odmówi Ci pobrania. Po prostu pobiera stara wersję. Przerabiałem temat 17 stycznia tegoo roku. Pokażcie swoje nr wersji i softu po aktualizacji skoro twierdzicie, że jest to nowa wersja oprogramowania.

Ryba EV

Zadomawiam się
Navi updater nie odmówi Ci pobrania. Po prostu pobiera stara wersję. Przerabiałem temat 17 stycznia tegoo roku. Pokażcie swoje nr wersji i softu po aktualizacji skoro twierdzicie, że jest to nowa wersja oprogramowania.

4 dni temu próbowałem pobierać i była dostępna wersja z 2024 roku.
Zaznaczyłem na którymś z powyższych zrzutów ekranu aplikacji (2 razy) jaką wersję pobierałem - 2025.03.31 Tą samą mam w samochodzie po zainstalowaniu. Ale skoro Ty wiesz lepiej co mam pobrane i zainstalowane... nie będę się kłócił. Może nawet nie jestem świadom, że moje auto to nie EV6 tylko jakiś chińczyk i to spalinowy!

barpit

Zadomawiam się
4 dni temu próbowałem pobierać i była dostępna wersja z 2024 roku.
Zaznaczyłem na którymś z powyższych zrzutów ekranu aplikacji (2 razy) jaką wersję pobierałem - 2025.03.31 Tą samą mam w samochodzie po zainstalowaniu. Ale skoro Ty wiesz lepiej co mam pobrane i zainstalowane... nie będę się kłócił. Może nawet nie jestem świadom, że moje auto to nie EV6 tylko jakiś chińczyk i to spalino

Co za gość... Nic, tylko podziwiać za trwanie przy swoim utartym mniemaniu. Twardy, zdecydowany i nie będzie jak chorągiewka na wietrze!
Trzymaj emocje na wodzy i pokaż screen z auta. Wszystko odwołam Jan masz nowe wersje mapy i oprogramowania :)

Ryba EV

Zadomawiam się
Trzymaj emocje na wodzy i pokaż screen z auta. Wszystko odwołam Jan masz nowe wersje mapy i oprogramowania :)
Zmęczył mnie już ten temat i nie mam zamiaru nikomu nic udowadniać. Wiem to co wiem, mam to co mam. I tyle w temacie.
Wstawię zdjęcie i zaraz ktoś mi będzie udowadniał że to nie z mojego auta...
Pozdrawiam