Nawigacja: jak dodać przystanek.

danielm

Pionier e-mobilności
Chodziło mi tylko właśnie o przystanki. Menu Tesli jest czyste i przejrzyste. Jak dojdzie możliwość dodawania to nie potrzebny mi CarPlay.
teoretycznie jest możliwe dodawanie przystanków ale w taki sposób że ustawiasz sobie odpowiednią trase w google mapsie w telefonie a potem wysyłasz trase do samochodu. niestety nie działa to gdy system telefonu jest ustawiony na język Polski

krzyss

Pionier e-mobilności
Ta kamera została uruchomiona żeby kierowca nie stosował ciężary na kierownicę lub inne ustrojstwa do samozabójstwa.
Trzeba fotel i kierownicę ustawić tak żeby ręką mogła wygodnie leżeć na kierownicy cały czas. Jak to jest najlepsze miejsce gdzie położyć rękę to po co ją odrywać więcej niż na 15 sekund?
Poza tym to tylko Bronek z żoną mają farta na jazdę beż trzymanki w Polsce.
Zeby odpisac sobie na sms :) mnie tez te 15sekund denerwuje, wczesniej niebylo tak czesto. Wylacze w opcjach i zakleje kamerke ciekawe co sie stanie.

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Czy można jakoś wyciszyć dźwięki ostrzegawcze (on/off) autopilota ?:) mega głośno.

Michal

Moderator
Czy można jakoś wyciszyć dźwięki ostrzegawcze (on/off) autopilota ?:) mega głośno.
Można włączyć "Joe mode" / "Tryb Joe", który przycisza dźwięki związane z autopilotem. Chyba w sekcji "ochrona" na dole.

krzyss

Pionier e-mobilności
Ale nadal sa glosne, jak
Sie jedzie na autopilocie i co chwile pasy zmienia to wkurzaja te dzwieki. Ja juz sie nauczylem hamowac zamiast wylaczac autopilota bo jest jeden sygnal mniej.