Nie dajcie sie nabrać na: "Tesla najbardziej śmiertelną marką na miliard przejechanych kilometrów"

daniel

Señor Meme Officer
Tesla choc jest świetnym samochodem to jest narowista i nie kazdy sobie z nią poradzi, przez min. bardzo dużą czułośc kierownicy w porównaniu z innymi samochodami
Tu się zgadzam, że kierownica jest bardzo czuła, ale nie zgadzam się, że ktoś sobie nie poradzi.
Wystarczy nie szarpać kierownicą przy wyższych prędkościach. Kwestia przyzwyczajenia.

qb4hkm

Pionier e-mobilności
pierwsze co zrobiłem to ustawiłem na komfort czy jak to się tam nazywa... :D
śmieszą mnie te próby znalezienia dziury w całym(przysłowiowo, koszula ma dziury ale w zupełnie innych miejscach) :cool: a to śmiertelność, a to awaryjność itp. itd.

krzyss

Pionier e-mobilności
pierwsze co zrobiłem to ustawiłem na komfort czy jak to się tam nazywa... :D
śmieszą mnie te próby znalezienia dziury w całym(przysłowiowo, koszula ma dziury ale w zupełnie innych miejscach) :cool:
Tez mam komfort, i jest git :)
Petryn tyle lat nagrywa i jakos na YT nie zdobyl zbyt wielu wyswietlen… on zwyczajnie gledzi, wiec nie warto 🙃

krzyss

Pionier e-mobilności
Czy to MarekDrives w przebraniu? ;)
Nie, Marek nas nie meczy partnerka :)
Swoja droga to ciekawe ze ludzie ktorzy odnosili sukcesy w TV i „srodowisku” nie radza sobie w „realu”
A taki Motobieda z piwnicy robi zasiegi 😁

Pabloss

Posiadacz elektryka
Teraz to jest przedstawiane jako "zagrożenie" (czułość kierownicy), a przez lata w innych markach określano to jako doskonałe przełożenie precyzji na koła. Ile to razy czytałem i słyszałem o tym jak to kierowcy czują kontakt z podłożem, a reakcja kół jest natychmiastowa na ruchy kierownicą. Ehhhh już czasami nie chce mi się słuchać tych "ekspertów".
Podsumuje tak ja czuje się bezpiecznie i jako zwykły kierowca - nie testowy, wyścigowy, itp. czuję się za kierownicą Tesli bardzo bezpiecznie.