Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Nie takie ekologiczne EV!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 121021, member: 6"] Jest. I co gorsze będzie tez gorzej z nowymi ICE . Dodaj oleje fillry, części , calą bazę skomplikowanych procedur, napraw, gdzie na każdym etapie są odpady i groźba zanieczyszczania z braku solidnosci itd. Nie ma co kombinować, technologia ev staje się doskonalsza, niezawodna, prostsza i co raz bardziej eko za mniejsze pieniądze . Odwrotnie w ICE, rosnace normy powodujące komplikacje i wzrost nakladow, próby oszustw i naciągania... . Nic nie jest czarne czy biale, ale paliwa kopalne odchodzą, bo już ev czy coś podobnego staje się wygodniejsze, lepsze. TEORETYZUJESZ a ja wiem że nic tak nie jedzie ze spaliniakow jak elektryk który nie śmierdzi mi pod nosem. Nawet najnowsze auto spalinowe wydziela syf, mało ale zawsze. I najgorzej że pod moim nosem i naszych dzieci. A czy ten prąd z wegla czy ze słońca, to sprawa dla mnie jasna. Słońce mi świeci na glowa i na moje solary a elektrowni nie mam w okolicy. Łat3wej zapanować nad wielkim kominem niż nad milionami rur wydechowych. Pomijam ile ludzi w okolicy naraża komin a ile ponosi konsekwencje przez miliony samochodow. Tylko to jak ze wsystkim, przywykliśmy.. Zmiany są bolesne bo burzą dotychczasowy pozadek. Szczegolnie dla mlodych co marzyli o aucie z ciemnymi, szybamimi fajnym wydechem a tu lipa. Albo u starych co w końcu mogli by sobie kupić fajne auto nie bite a tu kupią coś passe. Itd itp. Na razie jest drogo i to problem. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Nie takie ekologiczne EV!