Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Nie takie ekologiczne EV!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cojestdoktorku, post: 124000, member: 2545"] Nigdzie nic takiego nie napisałem, tak jak UE (raczej tutaj hołubiona) tak i ja zwracam uwagę ze skala poprawy czystosci spalin spowodowała ze inne tematy stały sie istotne. To nie ja tylko inni chcą pisać "po co to wszystko " - ale w temacie opon, sam sie zgadzam ze problem wciaz są i spaliny i klocki i opony. Te klocki hamulcowe szybkomi odpuszczono gdy zwróciłem uwagę ze ten problem dotyczy spalinówek. Natomiast nikt nie chce mi odpuścić opon, no bo opony juz nie są tylko problemem spalinówek, wiec tutaj jest atak, ze jak ja mogę. Ano tak samo mogę jak UE i jej norma Euro7 któa właśnie na to zwraca uwagę. Z jednej strony jest więc UE i jej nowa norama (razem ze mną) z drugiej strony czesc fanów elektromobilnosci którym sie podobały normy unijne uderzajace w spalinówki, ale jak te normy teraz maja uderzyć w opony których tez uzywaja elektryki to nagle "jakie tam opony, po co o tym mówić" No to jak Co nie chce to sie nie wypowiadaj w temacie czyjegoś stanowiska, bo wyglada ze go nie znasz skoro nie przeczytałes wątku. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Nie takie ekologiczne EV!