Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Nie takie ekologiczne EV!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 147025, member: 6"] Kup sobie w końcu miesięczny na PKS lub tramwaj i przestań pierdzielić o spalaniu. Nie możesz, nie stać cie, nie lubisz ev? OK. Chwal Pana na forach ICE jest ich wiele zależnie od marki i przeznaczenia aut. Sam tam bywam i bywałem. Póki tylko zazdrościsz - ok, ale jak będziesz pielegnował te emocje, to zaczniesz się budzić w nocy i może wtedy pójdziesz np. na parking rysować lakier elektryków? :) (uwaga na kamery) Skończysz jak ci na miesięcznicach. Wina Tuska, czy Muska fonetycznie jest bardzo podobna. Uważaj, bo ja bym sobie zmierzył dobie temperaturę, tak na wszelki wypadek. Może to tylko gorączka i majaki? :) Moje ev palą więcej od diesla czy benzyny w gazie, bo jeżdżę ostro, ale i tak jeżdżę nimi za darmo, zawsze teżtaniej niż w/w PKSem nawet czy pociągiem. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Nie takie ekologiczne EV!