Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Nie takie ekologiczne EV!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Beep21, post: 92087, member: 1467"] A wiesz że to w sumie argument z tyłka i mocno na siłę? Wiesz że dokładnie taką samą wadę mają ICE ? :D Nowe ICE + poważniejsza szkoda = szkoda całkowita. Nie wierzysz? Zobacz sobie strony typu Copart gdzie są wystawiane 1-2 letnie ICE z w sumie z niewielkimi szkodami a dostały całkę Żebyś dużo szukać nie musiał zarzucam przykład, Audi A4 rok 2022 [URL]https://www.copart.com/lot/45293253/salvage-2022-audi-a4-premium-plus-45-md-baltimore[/URL], uszkodzenia które u nas w sumie by były klasyfikowane jako lekko uderzony, a szkoda określona przez ubezpieczyciela jako całka - "[B]AUDI A4 PREMIUM, which has a MD - CERT OF SALVAGE < 75% DAMAGE"[/B] Mam też przykład z ubiegłego roku dotyczący mojego ICE (auto wtedy 4 letnie) - gość wjechał mi w tył i wepchał na przeszkodę z przodu, uszkodzenia w zasadzie niewielkie, głównie głębokie rysy na zderzaku tylnim i przednim. Naprawa w ASO, wymiana obu zderzaków + lakierowanie + jakieś tam plastikowe bzdety i faktura wyszła na 1/3 wartości auta a to tylko głupi Opel :D Jakby poszły reflektory (matrix led) + coś pod zderzakami to już pewnie całka. I żeby nie było że zmyślam - mówię o takich uszkodzeniach, Tył: [ATTACH type="full" alt="1682762050291.png"]10382[/ATTACH] Przód: [ATTACH type="full"]10384[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Nie takie ekologiczne EV!