A jednak.
Do Corsy po prostu się nie mieszczę (fotel musi być na max w górę), a do Zoe bez problemu.
Z tyłu, to już w ogóle tragedia, jak wysuniesz fotel na maxa (inaczej nie da się jechać z przodu), to z tyłu miejsca nawet na dziecko może być za mało.
Odpowiednik gabarytowy Zoe to dopiero Mokka, ale i tak ze wskazaniem na Zoe.
Moje Zoe mieściło się w 20 w takich warunkach (zakorkowane miasto, lub ekspresówka i 110 km/h).
A było rzekomo mniej oszczędne niż wersja R.
Ile Ci pali ta Corsa że wychodzi mniej i jakie to warunki?
Słuchaj, zakończmy już dyskusję, bo to jest wątek dotyczący ładowarki, która chce sprzedać, bo mam Zencar z wszelkimi przejściówkami i ta jest mi zbędna.
Z całym szacunkiem, ale z Tobą dyskusja to trochę takie odbijanie piłeczki. Ja Ci piszę, że mam bezpośrednie porównanie obu samochodów i przejechałem nimi na tyle dużo kilometrów, żeby móc porównywać zużycie energii, a Ty piszesz ze sądzisz odwrotnie. Zakładam, że posiadałeś oba samochody lub miałeś możliwość je użytkować w dłuższym terminie niż parę godzin na jeździe próbnej, żeby porównywać te samochody z uwzględnieniem warunków atmosferycznych, stylu jazdy itd.
Ja nie mam podstaw żeby Ci nie wierzyć, więc nie chce dłużej się rozwodzić nad porównywaniem tych dwóch samochodów.
Ja mam swoje zdanie poparte swoimi doświadczeniami, Ty masz swoje.
A odnośnie ładowarki, to widziałem w tym wątku, że również masz lepszą na sprzedaż, także gratuluję i powodzenia w sprzedaży !

Miłego!