[Nieaktualne] Sprzedam nowe OEM Michelin E Primacy 235/45/R18 (letnie) - 4 szt 2.600zł

nabrU

Moderator
Jak tak piszecie to chyba już jednak sobie je zostawię i dokupie zimówki. Zjazd do 50% oznaczałby cenę niższą o 1800 zł a w tych pieniądzach mam jakieś 12 przekładek u wulkanizatora z wyważeniem i rotacją czyli do końca żywotności gumy. I nie będzie kompromisów w zimie czy lecie - bardzo dziękuję za te cenne uwagi.
Dodatkowo nawet ekonomiczne zimówki będą lepsze niż najlepsze całoroczne zwłaszcza że na nie zamierzam jeździc w skrajnie zimowych warunkach - mam drugie auto a mróz to słabszy zasięg, śnieg - ryzyko uszkodzenia akumulatora

Tutaj są prawie nowe za już 1600zł i się chyba nie sprzedały, więc jak inni piszą 2600zł jest chyba zbyt 'optymistyczne'...

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Tutaj są prawie nowe za już 1600zł i się chyba nie sprzedały, więc jak inni piszą 2600zł jest chyba zbyt 'optymistyczne'...

Więc jak się nie sprzedadzą to kupię sobie zimówki na zmianę. Używa się ich coraz krócej (w tym roku pewnie z 4 mies.) więc dominująca część roku będę jeździł na OEMach co to podobno "wydłużają zasięg" wg. opisu tesli.
A co do testów - niech sobie będą, ja do końca w nie wierzę. Jeżeli w cenie utrzymania całorocznych mogę mieć topowe letnie i ekonomiczne zimówki to chyba wolę sezonowe. Felgi na zimę dobiorę używane, czujniki nowe z demontażu już gdzieś namierzyłem. Mam przestronny garaż to sobie będę zmieniał zamiast płacić te 350 zł rocznie.

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka

Ale gdybyście namierzyli tak do 1600 zł nowe lub z przebiegiem do kilkuset km zimówki klasy tego Michelina - to byłbym zainteresowany. Chętnie kupię!

Last edited:

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Ogłoszenie nieaktualne