Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
KIA
Kia e-Niro Forum • Kia Niro EV 39,2/64 kWh
Niro EV 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Olecki, post: 50941, member: 1203"] Obejrzałem sobie dzisiaj na żywo hybrydę w wersji M i L. Kilka uwag które mi się nasunęły: - Podstawowe zegary (czyli 10+8 cala) wyglądają tragicznie. Jakoś nie wyobrażam sobie patrzeć na coś takiego codziennie przez kilka lat - Wnętrze w wersji L w sumie lepsze niż się spodziewałem, przednie fotele wygodne. Z tyłu miałem miejsce na nogi nawet przy maksymalnym odsunięciu przedniego fotela - Może mi się wydawało ale 'skóra' na tylnej kanapie w dotyku sprawiała inne (gorsze) wrażenie od tej na przednich fotelach. Niby powinno być to samo ale była sporo twardsza. - Plastik z tyłu przednich foteli ma twardość mydelniczki ale przynajmniej wygląda ciut lepiej niż na filmikach, może to przez inne oświetlenie - Interesuje mnie kolor biały więc zwróciłem uwagę na listwy drzwi, błotników i paski na zderzakach. W wersji M są matowe i imho wyglądają lepiej niż piano black w L i XL. Są jeszcze fajniejsze szare ale to tylko w XL za dopłatą razem z ohydnym szarym słupkiem C. Osobiście chyba najchętniej dokupiłbym ten pakiet do L (gdyby była taka możliwość) i okleił lub pomalował w kolor te słupki C. - Na wszystkich szybach było oznakowanie o Select DNA ale informacji o przepuszczalności światła brak... Sprzedawca powiedział mi że w chwili obecnej demówki do przejechania się nie mają, za1-2 tygodnie powinien być EV a za jakiś miesiąc hybryda. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
KIA
Kia e-Niro Forum • Kia Niro EV 39,2/64 kWh
Niro EV 2023