Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
KIA
Kia e-Niro Forum • Kia Niro EV 39,2/64 kWh
Niro EV 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Olecki, post: 52616, member: 1203"] Mi się nie podoba, połączenie jasnych środków foteli z ciemnymi brzegami wygląda słabo. Już wolę jasny środek z wersji L, przynajmniej jakoś się to komponuje a nie taki misz-masz. No akurat to co tu było wklejone to nie materiał tylko 'skóra wegańska' więc powinno się czyścić dość łatwo, ale za to często :P Jeszcze taka mała ciekawostka ze świadectwa homologacji: [ATTACH type="full"]6466[/ATTACH] No to challenge - kto pierwszy wklei screena z 600 kilometrami na ładowaniu xD. No i na koniec - EV nie ma homologacji na poruszanie się na kołach 16 cali ani dojazdówce więc jak się zdecydujesz to na własne ryzyko - zawsze jest szansa że w razie w ubezpieczyciel odmówi wypłaty odszkodowania. Szkoda bo widziałem dziś w salonie zestaw czterech oryginalnych felg16" z TPMS i oponami zimowymi za trochę ponad 4k, jak na ASO dobra cena. No nic, trzeba zamawiać wielosezonowe i poszukać jakiejś felgi na pełonowymiarowy zapas. Oczywiście jest ET52 aby nie pasowały od innych modeli (a widziałem już jak rzeczoznawca ściągał koła żeby sprawdzić czy felgi mają europejską homologację i czy ET się zgadza)... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
KIA
Kia e-Niro Forum • Kia Niro EV 39,2/64 kWh
Niro EV 2023