Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
KIA
Kia e-Niro Forum • Kia Niro EV 39,2/64 kWh
Niro EV 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Olecki, post: 54729, member: 1203"] Ech... drugi dzień, 87 km na liczniku i już miałem przygodę z Assistance... Otworzyłem samochód normalnie, chciałem ruszyć ale nie chciał się wybrać D ani R, jedyne możliwe tryby skrzyni to N i P. Na wyświetlaczu cała choinka kontrolek a na górze wyświetlacza infotaiment (???) co chwila wyskakuje komunikat o niskim stanie naładowania akumulatora i ( tu coś przetłumaczone google translatorem, bez sensu w języku polskim). Nie dało się wyłączyć zapłonu ani zamknąć samochodu. Wezwałem assistance będąc przekonanym że to niedoładowany aku 12V po podróży statkiem. W międzyczasie raz udało mi się wyłączyć zapłon, nawet nie wiem jak, ale po włączeniu dalej to samo. Później udało mi się wyłączyć drugi raz i tak zostawiłem żeby nie zeżarło aku do końca. Po przyjeździe lawety oczywiście otworzył się i odpalił normalnie... Może dlatego że postał uśpiony na kilkanaście minut i coś się zresetowało. Żadnych zdjęć nie zrobiłem więc nie mam dowodu dla serwisu że coś się działo. Nie wyglądało to na przypadkowy problem więc coś czuję że za parę dni auto trafi do ASO albo samo albo na lawecie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
KIA
Kia e-Niro Forum • Kia Niro EV 39,2/64 kWh
Niro EV 2023