Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
KIA
Kia e-Niro Forum • Kia Niro EV 39,2/64 kWh
Niro EV 2023
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Synergia, post: 77510, member: 1838"] [USER=1584]@Lupus[/USER] Faktycznie, albo nie wiedziała, albo w taki sposób to opisała, że nie zrozumieliśmy z żoną... Dzięki za zwrócenie uwagi. Z pakietu technologicznego to akurat heads up nam się podoba, natomiast celna uwaga, że 6 tys. to trochę sporo. Przy ewentualnym zamówieniu nówki raczej byśmy nie brali tego pakietu. Chyba nie, bo w salonie zwrócili nam uwagę, żeby patrzeć na aktualny cennik. [B]Dzięki za wskazówkę dot. podpisania umowy, na coś szczególnego jeszcze powinienem zwrócić uwagę?[/B] [USER=136]@lookash_c[/USER] Dzięki, cudze bąki w fotelu nam nie przeszkadzają, ani kosmetyka zbytnio nas nie interesuje :D Zastanawiałem się właśnie nad tym czy da się zepsuć demówkę elektryczną, ale chyba o to dość trudno :D Hm, wcześniej nie rozważałem, ale właściwie czemu nie. Przeglądałem sobie portale, ale jeśli mnie wzrok nie myli, to znaleźć coś w sensownie niższej cenie jest trudno, a dodatkowo moim wymaganiem jest faktura VAT, czyli osoby prywatne odpadają :confused: Chyba, że masz swojego na sprzedaż? ;) [USER=492]@Karol_w-wa[/USER] Pani w salonie powiedziała, że od finalnej ceny demówki po prostu odejmą wartość samochodu zostawionego w rozliczeniu, ale to pewnie też musiałbym mieć w umowie [USER=11]@Cav[/USER] Patrzyliśmy na soula na żywo, mimo wszystko za mały bagażnik. Chcemy mieć tylko jedno auto (ja pracuję zdalnie, jeździ żona, raz, dwa na tydzień na jakąś wycieczkę też się przejadę), więc powinno być wystarczająco pojemne dla rodziny przynajmniej 2+2, a może i 2+3 😀 Ale akurat Niro ma większy bagażnik :D [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
KIA
Kia e-Niro Forum • Kia Niro EV 39,2/64 kWh
Niro EV 2023