Niro EV - kampanie (grodź silnika, kolumna kierownicza)

acc

Zadomawiam się
Hej,

do tej pory słyszałem o 2 akcjach - aktualizacja oprogramowania (związane z Zombie mode) i wymiana jakiejś tam naklejki. Dziś w serwisie dowiedziałem się że do mojego Niro EV są jeszcze 2 dodatkowe kampanie - jedna coś z grodzią silnika, druga coś z kolumną kierowniczą. Nie znam szczegółów, ale powiedzieli że tak z 2-3 dni auto na serwisie na to potrzebują. Więc na razie podziękowałem....

Słyszał ktoś coś więcej ?

Olecki

Pionier e-mobilności
Hej,

do tej pory słyszałem o 2 akcjach - aktualizacja oprogramowania (związane z Zombie mode) i wymiana jakiejś tam naklejki. Dziś w serwisie dowiedziałem się że do mojego Niro EV są jeszcze 2 dodatkowe kampanie - jedna coś z grodzią silnika, druga coś z kolumną kierowniczą. Nie znam szczegółów, ale powiedzieli że tak z 2-3 dni auto na serwisie na to potrzebują. Więc na razie podziękowałem....

Słyszał ktoś coś więcej ?
To chyba jakiś świeży temat, byłem w piątek na wgranie softu na zombie mode i nic nie wspomnieli o innych akcjach. No chyba że mój się nie łapie.

adamusek

Posiadacz elektryka
czy można po VIN sprawdzić czy dla auta są kampanie serwisowe ?

pbr

Posiadacz elektryka
Jak jest usterka zagrażająca życiu lub zdrowiu to będzie na stronie Uokiku, jak nie to tylko info u producenta i trzeba pisać do serwisu. Ja kontaktowałem się z 2 tyg temu i oprócz starych akcji związanych z naklejką i zombie nie ma nic nowego. W USA i Korei mają wielką akcję z ICU dla EV6, EV9, Ionic 5 i 6 ale to nie "nasza" platforma ;)