pmlody
Pionier e-mobilności
Z tego co czytałem to raczej o czujniki alarmu wewnętrzne. Sentry wymaga ich włączenia a dog mode wyłączenia.No cóz będzie trzeba wyłączyć obejrzec i włączyć . Chyba chodzi o energię
Z tego co czytałem to raczej o czujniki alarmu wewnętrzne. Sentry wymaga ich włączenia a dog mode wyłączenia.No cóz będzie trzeba wyłączyć obejrzec i włączyć . Chyba chodzi o energię
Podgląd z kamerki wewnątrz można podejrzeć zarówno w sentry jak i w dog mode. Więc jeżeli dobrze Cię zrozumiałem to nic nie trzeba wyłączać i włączać żeby obejrzećNo cóz będzie trzeba wyłączyć obejrzec i włączyć . Chyba chodzi o energię. żeby nie zostawić tych prądożernych dwóch funkcji na raz ?
Dokładnie… Nie było żadnych przesłanek ale jakoś sam to sobie wmówiłem i uwierzyłem… a teraz cytując klasyka „niesmak pozostał” 🙃Nikt ich nie obiecywał, nie było nawet żadnych sugestii czy przecieków. Tylko marzenia. Zmiażdżone. 😭
podgląd z kamery wewnątrz tej spoko. przynajmniej do 8 stycznia, póki za darmo 😅 no i oczywiście funkcja pierwszej potrzeby: puszczanie bąków zdalnie!💪Niby duzo tego, ale dla jak ktos nie uzywa Apple Music i nie dostal Zooma (bo nie ma Ryzena), to bieda.
Na pocieszenie automatyczne wylaczanie kierunkowskazów calkiem dziala spoko, lepiej niz wycieraczki![]()
jeśli masz głośnik...podgląd z kamery wewnątrz tej spoko. przynajmniej do 8 stycznia, póki za darmo 😅 no i oczywiście funkcja pierwszej potrzeby: puszczanie bąków zdalnie!💪