no to mamy drugiego Riviana w PL :)

szczur333

Zadomawiam się
po kupnie jeszcze obserwujesz jakies aukcje? bo u mnie powoli temat wraca :D

eSUBA94

Posiadacz elektryka
po kupnie jeszcze obserwujesz jakies aukcje? bo u mnie powoli temat wraca :D

po zakupie swojego chodzę wkurzony z ochotą wchodzenia i sprawdzania czy wdupiłem czy nie
ale realnie jest:
wychodzę z olisty fert wkurzony i zadowolony jednocześnie - że kupiłem dobrze ale z drugiej wkurzony że domy aukcyjne chowają polifty i nowsze roczniki i pozbywają się najgorszych, sztucznie kreują podaż a popyt jest...
podobnie robią z cybertruckami, nie żyjemy już w czasach gdzie chętnych na CT jest więcej niż CT wyprodukowanych, CT zalegają na parkingach - nowe, używane, uszkodzone - ale domy aukcyjne wiedzą swoje (raz wystawili CT 0km przebieg, pomalowany sprayem i wybite chyba jedno okno - cena? kosmos bo ściągnęli wszystkie inne aukcje i miałeś do wybory albo 0km albo zalane, lub złamane w pół i ludzie się bili o tą jedną sztukę)

co do mojego to ciągle wysyłam dokumenty do agencji celnej, chcieli wypis z KRS, chciecli numer EORI i może w piątek będzie i tak od 12 dni się bujam

jest za to fajny telegram ukraiński, okazuje sie że dobre 50+ rivianów jeździ po ukrainie, serwisują już wszystko i wszystko obeszli
wrzucili też filmy co się dzieje z adapterami 250A na CCS1 jak przegniesz pałe 120kW+