No to sie skonczył najtańszy Tauron

consigliero

Pionier e-mobilności
Niestety zmieniła się ustawa zanim dotarli do Krakowa z rozbudową :( nie narzekam bo jedyny w mieście słupek na ul. Opolskiej jest dla mnie idealny ale mogło by być ich więcej. Zobaczymy co będzie z inwestycją miasta w ładowarki w latarniach miejskich bo miały być instalowane w 2024 a jeszcze żadnej nie widziałem.
Też korzystam jak mi się nie chce kabla na Szewskiej rozkładać, moje drugie miejsce to lotnisko. Nawet dziś współdzieliłem słupek na Opolskiej z teslą

andrzejkla

Zadomawiam się
Nocka DC 1,75 zł od 20:00 do 6:00
Weekend DC 1,75 zł od piątku 20:00
W dzień DC bezet 2,19 zł
AC 24/7 1,69 zł
Szkoda że opłaty za parkowanie, więc zostawienie auta na noc to dodatkowa opłata.

Attachments

• Screenshot_2024-12-31-19-49-58-366-edit_pl.tauron.android.app.jpg
    Screenshot_2024-12-31-19-49-58-366-edit_pl.tauron.android.app.jpg
    224,5 KB · Liczba wyświetleń: 19

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Przy czym eTauron pokazuje mi 1,35 zł przez cały tydzień, a EloCity na tym samym słupku tylko w weekendy i nocą
Ja w Zakopanem widzę eTauron AC za 1,69 zł. To 1,35 zł to tylko jakieś wyszczególnione lokalizacje?

Slavekk_

Posiadacz elektryka
Ja w Zakopanem widzę eTauron AC za 1,69 zł. To 1,35 zł to tylko jakieś wyszczególnione lokalizacje?
Sprawa jest skomplikowana...
Myślałem, że w kurortach tak jest bo w Zakopcu 1,69, Ustroń też, ale Wisła 1,35, Rabka 1,35..
Za to klikając obok znalazłem Skoczów DC 2,19 a Bielsko-Biała DC 1,75.
Logiki tu nie widać...

abes99

Posiadacz elektryka
Dzisiaj się ładowałem w Dusznikach-Zdroju po 1,75zł/kWh DC 50kW. Lubię Tauron :p(y)

Kszychu

Pionier e-mobilności
W aplikacji eTAURON, stacje oznaczone są dwoma tagami. OZE i KONATANS. Te które mają oznaczenie OZE mają taryfę zmienną (jest jeszcze tag RSK w Rybniku ale to chyba wyjątek). Ale z tego co widzę zasada jest taka że jeżeli stacja jest na parkingu jakiegoś obiektu np basenu, wtedy(najczęściej, bo są wyjątki) nie ma taryfy zmiennej