w ogóle w rejonach nadmorskich i turystycznych ta baza powinna być sukcesywnie rozszerzanawłaśnie przeczytałem na Linked In, że w tych lokalizacjach jest po 6 słupków. Ponoć nadzieja jest że UDT odbierze jeszcze w maju![]()
Pytałeś którego roku? Ładowarki na MOPach na A4 odbierali 7 miesięcy.Ponoć nadzieja jest że UDT odbierze jeszcze w maju
wiem, wiem 😂 ale skoro w poście przedstawiciel Ionity sugerował "jeszcze w maju" to może wie coś jeszcze. nie ukrywam, że Koszalin byłby dla mnie w wakacje bardzo atrakcyjnym miejscemPytałeś którego roku? Ładowarki na MOPach na A4 odbierali 7 miesięcy.
Może tym razem użyli tych samych urządzeń i dokumentacja z poprzedniej budowy podpasuje?Pytałeś którego roku? Ładowarki na MOPach na A4 odbierali 7 miesięcy.
Nie do końca chce mi się wierzyć, że to dokumentacja po stronie Ionity jest problemem. W końcu to w ich żywotnym interesie jest aby stacja zaczęła działać. Koszty już poniesione, więc raczej im zależy na tym, żeby stacja była jak najszybciej zaczęła na siebie zarabiać. Niestety UDT już nie ma takiej motywacji.Może tym razem użyli tych samych urządzeń i dokumentacja z poprzedniej budowy podpasuje?![]()
a to nie jest tak że UDT ma swoje ustawowe 30 dni i zazwyczaj się wyrabiają a dłużej trwa przyłączanie do sieci? U mnie biedronka postawiła w listopadzie i jeszcze nie działa, Citronex postawił pod koniec września a ładowarka działała od grudniaNiestety UDT już nie ma takiej motywacji.
Przykład z mojego podwórka: https://www.plugshare.com/location/606704a to nie jest tak że UDT ma swoje ustawowe 30 dni i zazwyczaj się wyrabiają a dłużej trwa przyłączanie do sieci? U mnie biedronka postawiła w listopadzie i jeszcze nie działa, Citronex postawił pod koniec września a ładowarka działała od grudnia