Nowości, Komplet dywaników i mat do Tesli model Y Legacy a'la oryginał :-)

eimi

Pionier e-mobilności
Odebrałem wspomniane dywaniki i są całkiem spoko, trochę plastikowe (twarde, sztywne), ale dobrze dopasowane a 3x tańsze od ori. Są bez zapachu. Nie miałem w ręku ori więc nie mam jak porównać. Na zdjęciach już troche podeptane więc sorrki
1729541485508.png
1729541611663.png

1729541726449.png

pmlody

Pionier e-mobilności
Nie miałem w ręku ori więc nie mam jak porównać.
Ja miałem. Kompletnie inna liga. Natomiast ori kosztują 1000, więc za tą cenę, te są bardzo dobrym wyborem :D

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Ja miałem. Kompletnie inna liga. Natomiast ori kosztują 1000, więc za tą cenę, te są bardzo dobrym wyborem :D
Zapomniałem podziękować za wrzucenie fotek ;-) 🙏
Nie wiem czy wiesz, ale one normalnie na amazonie 600zł kosztują także ten ;-D

qb4hkm

Pionier e-mobilności
ja odszedłem od gumowych na zimę, polecam dywaniki w technologii EVA, na prawdę są super
Co tam komu pasuje, to były jedne z pierwszych jakie przymierzałem, tak wszędzie polecali to mówię, będzie cudo, choć na zdjeciach były nienachalnej urody, za to na żywo jeszcze gorzej(choć mi to w sumie lotto gdyby były rzeczywiście dobre, funkcja ponad formą). Największy problem jaki z nimi miałem to brak rantów przez co łatwo podeszwą pobrudzić obok dywanika. Drugi to w zasadzie to samo, przerwa między martwym pedałem a resztą dywanika, piach sypał się pod dywanik. Cenowo średnio i niestety jako że robione na zamówienie, nie dało się ich zwrócić... trzeba było odsprzedać ze stratą :-(. Z zalet to łatwo się czyści, choć jak wdepniemy w :poop: i nie zauważymy w porę to i tak czeka nas myjka...

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Potrzebuję do "3" hl, bagażnik i wnętrze, daj namiary na siebie jak będę w wawie to odezwe się. Możesz podać tutaj lub na priv, jak pasuje
do 3 HL mam coś w podobie tego przy czym oddzielnie można kupić wnętrze i bagażnik(na zdjęciach do Y ale materiał i styl ten sam), w komplecie 600zł:
1732925549552.png

Do 3 mam komplet tego typu za 650zł, podobno pasują do HL, możemy przymierzyć.
1732925685901.png