Wieczorem na Bielanach, 9-17 w okolicach Galerii Mokotów.Gdzie mozna takie dywaniki do Y kupic??
Wieczorem na Bielanach, 9-17 w okolicach Galerii Mokotów.Gdzie mozna takie dywaniki do Y kupic??
Ja miałem. Kompletnie inna liga. Natomiast ori kosztują 1000, więc za tą cenę, te są bardzo dobrym wyboremNie miałem w ręku ori więc nie mam jak porównać.
Potrzebuję do "3" hl, bagażnik i wnętrze, daj namiary na siebie jak będę w wawie to odezwe się. Możesz podać tutaj lub na priv, jak pasujez okazji Black Friday, cenki w dół ;-).
zobaczę co tam jeszcze mam i dam znaćPotrzebuję do "3" hl, bagażnik i wnętrze, daj namiary na siebie jak będę w wawie to odezwe się. Możesz podać tutaj lub na priv, jak pasuje
Zapomniałem podziękować za wrzucenie fotek ;-) 🙏Ja miałem. Kompletnie inna liga. Natomiast ori kosztują 1000, więc za tą cenę, te są bardzo dobrym wyborem![]()
Co tam komu pasuje, to były jedne z pierwszych jakie przymierzałem, tak wszędzie polecali to mówię, będzie cudo, choć na zdjeciach były nienachalnej urody, za to na żywo jeszcze gorzej(choć mi to w sumie lotto gdyby były rzeczywiście dobre, funkcja ponad formą). Największy problem jaki z nimi miałem to brak rantów przez co łatwo podeszwą pobrudzić obok dywanika. Drugi to w zasadzie to samo, przerwa między martwym pedałem a resztą dywanika, piach sypał się pod dywanik. Cenowo średnio i niestety jako że robione na zamówienie, nie dało się ich zwrócić... trzeba było odsprzedać ze stratą :-(. Z zalet to łatwo się czyści, choć jak wdepniemy wja odszedłem od gumowych na zimę, polecam dywaniki w technologii EVA, na prawdę są super
do 3 HL mam coś w podobie tego przy czym oddzielnie można kupić wnętrze i bagażnik(na zdjęciach do Y ale materiał i styl ten sam), w komplecie 600zł:Potrzebuję do "3" hl, bagażnik i wnętrze, daj namiary na siebie jak będę w wawie to odezwe się. Możesz podać tutaj lub na priv, jak pasuje