Ronin78
Posiadacz elektryka
To nie oznacza, że jeśli takowa jest to klient ma z niej nie korzystać.Przejechałem prawie 16k moim MG4 i szczerze powiedziawszy ani razu nie używałem fabrycznej nawigacji![]()
To nie oznacza, że jeśli takowa jest to klient ma z niej nie korzystać.Przejechałem prawie 16k moim MG4 i szczerze powiedziawszy ani razu nie używałem fabrycznej nawigacji![]()
Owszem, ale po co się męczyć na starej mapie skoro na CarPlay czy Android auto możesz mieć aktualną?To nie oznacza, że jeśli takowa jest to klient ma z niej nie korzystać.
Ona działa. Tylko to są mapy HERE więc nie ma się co po nich zbyt wiele spodziewaćAle to wszystko wobec niesprawnej funkcji samochodu nie ma żadnego znaczenia. Kupujesz produkt, który ma działać w 100%, to tak jakbyś powiedział, że szyby mogą nie działać bo działa klimatyzacja.
Może ktoś ze Stellantisa?Choć w sumie nie napisał dokładnie o co chodzi, to jego jedyny post i od tamtej pory nie pojawił się na Forum
Ale najważniejsze napisali. Waga spadła bardzo ładnie i ten fakt mi się podoba. Te niby bzdety to niby o zmniejszeniu mocy czy co? Bo ja nie widzę tu nic czego wcześniej nie było w innych źródłach.Proszę Cię, nie wstawiaj nic ze Spidersweb bo to generalnie portal anty-EV, plus piszą również bzdety w tym artykule