EU07
Zadomawiam się
PPF ze zmianą koloru - jeśli chcesz fioletową albo zieloną teslę.jaki to w rzeczywistości ma sens?
PPF przezroczysty - jeśli chcesz efekt "zamrożonego" lakieru.
PPF ze zmianą koloru - jeśli chcesz fioletową albo zieloną teslę.jaki to w rzeczywistości ma sens?
Nie chcę krakać, ale zacznie (klapa)Wyjątkowo dobrze spasowane, tymczasem nie tłucze, a frunk się bez problemu zamyka.
... zmień na nowszy model... bo jak patrzę, jak żona zamyka maskę, to za każdym razem szlag mnie trafia![]()
Samochodu się nie da. Żony zresztą też. Poza tym lista zalet (żony) jest tak duża, że wolę zainwestować w soft-close... zmień na nowszy model![]()
Jaki weźmiesz, taki zrobią. Nie ma żadnego wymogu. Ja już 3 razy oklejałem biały i nie ma żadnych przeszkód. Ostatnio z białego na metaliczny szary satynowy i prezentuje się sztos. U chłopaków u których robię nie ma rzeczy niemożliwych, o co poproszę to bez problemu robią.Ostatnio dostałem takie wyceny na folie do Junipera:
- Winyl 7000zł
- PPF przezroczysty 10000zł
- PPF ze zmianą koloru 15000zł
Do tego poinformowano mnie, żeby koniecznie brać czarny/ciemny jako bazę, a nie biały.
A jak wydajność klimatyzacji, bo tutaj niemy opisują że jest gorsza niż w przedlifcie?Wyjątkowo dobrze spasowane, tymczasem nie tłucze, a frunk się bez problemu zamyka.